IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBIJEN PROŠLE SEDMICE: Na groblju Bare, klanjana dženaza Keninu Lukaču navijaču FK Sarajevo… (foto, video)

Podsjetimo, za ubistvo Lukača sumnjiče se Sead Adilović, Vedad Višnjić i Asmir Murtović…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak 25.01.2022… 17: 32… UBIJEN PROŠLE SEDMICE: Na groblju Bare, klanjana dženaza Keninu Lukaču navijaču FK Sarajevo… (foto, video)

STOTINE LJUDI NA DŽENAZI KENINU LUKAČU…

Likvidacija Lukača dovodi se u vezu s likvidacijom Mehmeda Ramića, koji je život izgubio 12. decembra. Od tada je u bjekstvu Adel Kabaš (ranije Murtović, uzeo prezime Kabaš od supruge).

Na sarajevskom groblju Bare danas je klanjana dženaza Keninu Lukaču koji je ubijen prošlog četvrtka.

Ubistvo Lukača dovodi se u vezu s ubistvom Mehmeda Ramića, koji je likvidiran na Pofalićima krajem prošle godine, tačnije 12. decembra. Od tada je u bjekstvu Adel Kabaš koji je u bjekstvu.

Za ubistvo Lukača osumnjičeni su Asmir Murtović, brat Adela Kabaša, Sead Adilović i Vedad Višnjić kojima je danas Kantonalni sud u Sarajevu odredio jednomjesečni pritvor.

Čitaj još:   SRPSKA LIGA lobira da DADO Šćekić bude predsjednički kandidat: Može da POBJEDI Đukanovića, SRBIN JE... (video)

Iako su u izjavama istražiteljima izjavili da je Lukač pucao na njih, Tužilaštvo nema takve dokaze obzirom da je pored tijela Lukača pronađen pištolj sa metkom u cijevi i punim okvirom.

izvor Crna Hronika BiH.ba

URA: DEMOKRATE postale ono što su bili RADIKALI U SRBIJI dvijehiljaditih…

İzlaganje poslanika Demokratske Crne Gore na današnjem premijerskom satu, ali Read more

DRAGINJA Vuksanović Stanković: JOANAKIJA NIJE MITROPOLIT CRNOGORSKI, jer ne priznaje crnogorsku državu… (foto, video)

Predstavnica kluba Socijaldemokratske partije i Liberalne partije, Draginja Vuksanović Stanković, Read more

OKRŠAJ U PARLAMENTU CRNE GORE– Koprivica premijeru: Stidite se svojih laži, Abazović- od Vas niko ne može da dođe do riječi, nemate kulturu dijaloga… (foto, video)

U Skupštini Crne Gore u toku premijerskog sata došlo je Read more

Čitaj još:   HRVATSKI MEDIJI: BIJESNI NOVINAR ''IZREŠETAO'' MILANOVIĆA! Cijela BiH mu se DIVI: ''Obriši stražnjicu, isperi''(video)