IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN NA SKUPU NA KOM SU PJEVANE ČETNIČKE PJESME: Ogradio od sadržaja… (foto, video)

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ogradio se od pjesama i neprimjerenog sadržaja koji se, kako je rekao večeras mogao čuti, na skupu humanitarnog karaktera…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, nedelja, 27.02.2022…09: 42… DRITAN NA SKUPU NA KOM SU PJEVANE ČETNIČKE PJESME: Ogradio od sadržaja… (foto, video)

“Kada su me ispred RTCG 21. januara dočekali demonstranti, tokom razgovora sa njima obećao sam im da ću doći na njihov skup i podržati humanitarnu akciju koju su organizovali. Održao sam riječ i došao na skup na kojem se prikupljala pomoć za dvije porodice, od kojih je jedna muslimanska- albanska iz Ulcinja.

Iako imamo dijametralno suprotne stavove po skoro svim mogućim pitanjima, nije mi smetalo da održim riječ, da sa njima sjednem i pridružim se humanitarnoj akciji”, navodi Abazović.

Čitaj još:   Zaustavljen transport 20 tona hašiša u Crnoj Gori, vrijednosti 65 miliona eura... ...

Smatra, kako dodaje, da je ovom društvu kao nikad do sad potrebno pomirenje i da svaki pojedinac treba da doprinese međusobnom poštovanju i uvažavanju svih vjera i nacija, gradeći zajedničkim naporima društvo na građanskoj, multietničkoj, multikonfesionalnoj osnovi.

“Tome svakako ne doprinose ni skandiranja upućena meni na protestnom skupu 21. januara, niti pjesme sa neprimjerenim sadržajem koje su se večeras mogle čuti, od kojih se javno ograđujem”, naveo je Abazović.

Na društvenim mrežama večeras su, inače, objavljivljivani snimci i fotografije sa tog događaja, koji su za rubriku “vjerovali ili ne”.

izvor Standard.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more