IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKE SREBRENICE: Crnogorski političari da ne zluopotrebaljavju žrtve u dnevno- političke svrhe… (foto, video)

Majke Srebrenice pozvale su političke partije u Crnoj Gori, nezavisne intelektualce i sve ostale da ne zloupotrebljavaju žrtve Srebrenice u dnevno-političke svrhe….

SREBRENICA: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 19. 03… 10 38… MAJKE SREBRENICE: Crnogorski političari da ne zluopotrebaljavju žrtve u dnevno- političke svrhe… (foto, video)

Majke Srebrenice su istakli da podržavaju rukovodstvo Bošnjačke stranke, sa predsjednikom Ervinom Ibrahimovićem, za sve što su, kako navode, do sada uradili na odbrani istine i očuvanju uspomena na genocid.

Predsjednica Udruženja Majke enklava Srebrenica i Žepa Munira Subašić za Gradsku TV kazala je da je podržala Ibrahimovića neznajući za njegovu izjavu, te da je neprijatno iznanađena.

“Ibrahimoviću sam dala podršku jer je on taj koji je pokrenuo inicijativu da se usvoji ta rezolucija. Malo me je to iznenadilo, ali razgovaraću sa njim”, kazala je Subašić.

Čitaj još:   MAJKE SREBRENICE: Hvala vam prijatelji! (foto i video)

I potpredsjednica ovog Udrženja Kada Hotić navodi da je veoma začuđena izjavom Ibrahimovića i poručuje da se genocid mora priznati.

“Genocid je genocid. To je na sudu dokazano i ne može biti kamen spoticanja nikome ko je ispravan, već samo onome ko misli da to nije bitno. Ovo je naša istorija i naša istina, protiv negiranja se borimo. Genocid može da se desi ako ga ne osuđujemo na vrijeme i ne opominjemo one koji rade kontra”, kazala je Hotić Gradskoj TV.

izvor Kodex.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Majke Srebrenice: Pozivamo naše prijatelje da ne dozvole”lažnim ministrima” iz CRNE GORE da urušavaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more