IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠEVI TELEFONI KRIJU TAJNU? Mladi poštar ubijen po receptu KOTORSKIH klanova?!!!!

Portparolka Višeg državnog tužilaštva Crne Gore je navela da su izuzeta dva telefona od Miloša i oni će biti predmet vještačenja. Prema njenim riječima, nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu.

U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obavještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S, čije tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tela. 

Obdukcioni zapisnik još uvjek nije dostavljen tužilaštvu. Po nalogu tužilaštva je izuzet video materijal sa nadzornih kamera po pravcu kretanja koji će biti predmet analize”, rekla je Medenica.

Portparolka Višeg državnog tužilaštva Crne Gore je navela da su izuzeta dva telefona od Miloša i oni će biti predmet veštačenja. Prema njenim riječima, nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu.

Da podsjetimo, prema poslednjim informacijama iz istrage, sumnja se da je Miloš otet, opljačkan i ubijen. On je nestao 17. decembra oko 6.30 ujutru kada je krenuo sa torbom da podijeli penzije. U torbi je imao oko 15.000 eura. Njegov nestanak su prve primjetile njegove kolege jer se nije vratio na kraju smjene. Oni su prijavili njegov nestanak, a apel o njegovom nestanku su proširili na društvenim mrežama.

Čitaj još:   TRAGEDIJA DA SE PAMTI: U mraku 11 miliona ljudi, zemlja bez struje, ima stradalih, uragan ide prema Floridi... (foto, video)

Miloš Stamatović je poreklom iz Danilovgrada, a teren su zajedno pretraživali policija i spasioci, piše crnogorski “Press”. Potraga je trajala danima, a onda je jedan meštanin uočio automobil Stamatovića.

U utorak je oko 10 sati ujutru uočeno tijelo kako pluta po vodi u blizini obale rijeke Morače. Ruke su bile vezane prilikom izvlačenja tijela iz vode. Identifikacijom je utvrđeno da se radi o nestalom poštaru, Miloša Stamatovića. Tijelo je prevezeno na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti mladića.

Inspektori sumnjaju na nasilnu smrt, naložena su brojna vještačenja.

Pregledaju se svi snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se rekonstruisalo kreanje žrtve da bi se potom utvrdilo da li ga je neko pratio. Pronađen automobil i novac koji je Miloš nosio su poslati takođe na vještačenje zbog provjere da li na njima ima DNK tragova. 

Prema nezvaničnim informacijama, Stamatović je otet, mučen i na kraju ubijen. Provjerava se i Milošev telefon da se vidi sa kim se dopisivao, a inspektorima takođe nije jasno zašto nije uzeto svih 15.000 eura koje je on imao kod sebe u torbi.

Čitaj još:   Novi detalji o srpskom plaćeniku koji je u Amsterdamu ubio Hrvata...

Način izvršenja ovog krivičnog djela podsjeća na recept smrti zloglasnih kotorskih klanova. Za sada ima nezvaničnih indicija da je mladić otet, vezan, mučen, ubijen i na kraju bačen u rijeku”, dodaje izvor upućen u istragu.

izvor: MONDO/ Pobjeda.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more