Crna Gora

Diler droge iz Berana, aktivista pokreta “Evropa sad”… (foto)

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je jedan od aktivista pokreta ”Evropa sad” i Mirko Ivanović, diler droge koji je prije par dana osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije godine i tri mjesec

BERANE: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 21. 03… 11: 38… Diler droge iz Berana, aktivista pokreta “Evropa sad”… (foto)

Na fotografijama objavljenim na društvenoj mreži Tviter vidi se Mirko Ivanovic u društvu Jakova Milatovića na sastanku pokreta ” Evropa sad”.

Ivanović je prema objavama sa ove društvene mreže aktivista ovog pokreta i prepoznat je po tome što po terenu nudi 100-150 eura za glas pokretu “Evropa sad”

Ivanović je prije par dana osuđen u bjelopoljskom Višem sudu na zatvorsku kaznu od dvije godine i tri mjeseca jer je prema optužnici, 15. septembra prošle godine, u kafe baru “Park” u Beranama, gdje radi kao konobar, prodao marihuanu sugrađaninu Eldinu Kastrat.

Tom prilikom su službenici policije pronašli tri ručno pravljena zamotuljka ukupne mase 2,11 grama, koja je bila sakrivena u donjem vešu Eldina Kastrat, nakon čega su policijski službenici i u šanku tog kafe bara, ispod bureta za pivo, pronašli još 0,629 grama iste droge, dok su u torbici okrivljenog našli rasutu drogu 0, 067 grama.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

5 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

6 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

6 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

6 sati ago

This website uses cookies.