IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić (DPS): Neprijatno je svjedočiti Vučićevom STRAHU…

Današnje obraćanje predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, jezikom nedostojnim jednog kočijaša sa porukama od kojih bi vjerovatno i Aleksandra Vulina bilo sramota, u svega nekoliko minuta na najbolji način je sumiralo svu dezorjentisanost i primitivnost srpske državne politike, ocijenio je poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

“Izliv bijesa i nervoze prvog čovjeka Srbije, u kombinaciji sa tragično lošim humorom, informerovskom prljavštinom i već viđenim nivoom samosažaljive patetike, pokazali su i da je i Aleksandar Vučić svjestan da je njegova politika prezrena na svim važnim političkim adresama te današnja tirada predstavlja ništa drugo do očigledno ispoljavanje straha najobičnije ljudske i političke kukavice”, poručio je portparol DPS.

Abraham Linkoln je davno kazao, podsjeća Nikolić,  “da možete lagati neke ljude sve vrijeme i sve ljude lagati neko vrijeme, ali ne možete lagati sve ljude sve vrijeme”.

“Aleksandar Vučić očito se ovih dana i sam upoznaje sa istinitošću ove teze budući da se njegova politika, zasnovana na lažima i obmanama, ruši kao kula od karata. Tako je očito došla na naplatu politika zaklinjanja u zapadne vrijednosti i istovremene borbe sa ruskim partnerima protiv obojenih revolucija, promovisanja navodnog mira u regionu kroz nacionalistički i velikodržavni projekat “srpskog sveta”, brutalno gušenje slobode medija dok se simulira proces evropskih integracija, rušenje suvereniteta susjednih država uz floskule o miru i stabilnosti”, dodao je Nikolić.

Čitaj još:   ŠOKANTNA IZJAVA PREDSJEDNIKA SAD- a O VUČIĆU I HOTIJU: "Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije, REKAO SAM IM- MOMCI HAJDE DA SE..."

Za sve to gospodine Vučiću, poručuje funkcioner DPS, “nije vam kriv ni predsjednik Đukanović, ni Crna Gora”.

“Krivi ste isključivo vi i vaša politika koja vam se sada obija o glavu. Zato vam savjetujemo da ipak zadržite elementarno dostojanstvo i da svoj kukavičluk i grozničav strah ne ispoljavate na ovako dramatičan način jer je čak i nama neprijatno da prisustvujemo ovim javnim poniženjima…

A Crna Gora će za razliku od vas nastaviti da bude pouzdan partner, iskreno posvećen evropskom putu razvoja sa jasnim stavovima o osnovnim vrijednostima savremenog društva u 21. vijeku. I vrlo uredno ćemo nastaviti da ukazujemo na svu nedoslednost vaše politike i destabilizujući potencijal koji imate na region u cjelini”, zaključio je Nikolić.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: VELIKA TUGA, Sestre Šemsa i Alisa izgorele, majka i dalje kritično...

izvor: CdM.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more