IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAT POTPREDSJEDNIKA OPŠTINE BERANE U BJEKSTVU: Policajac Stojanović pretukao kolegu u Beogradu, sumnja se da je radio za Šarića… (foto)

Srpska policija traga za policajcima Danilom Stojanovićem, bivšim načelnikom Službe za kriminalističko-obavještajne poslove i Milutinom Radovanovićem, koordinatorom u Direkciji policije u Beogradu, za koje postoji osnovana sumnja da su radili za klan Darka Šarića, piše Nova S. Prema saznanjima portala CdM, Danilo Stojanović je brat potpredsjednika Opštine Berane  Darka Stojanovića i brat od strica načelnika Centra bezbjednosti Berane.

Prema podacima sa opštinskog sajta, Darko Stojanović je funkciju Menadžera Opštine Berane obavljao u periodu 2014.-2018. godine, a na funkciji potpredsjednika te opštine je od maja 2021. godine.

Prema saznanjima portala CdM, Danilo Stojanović je aktivno bio uključen u političku kampanju Demokratskog fonta za parlamentarne izbore 2020. godine.

Za pomenutog Stojanovića, prema saznanjima portala CdM, radili su pripadnici srbijanskih bezbjednosnih službi: Boro Merdović (BIA), Dalibor Šekularac (Ministarstvo odbrane Srbije), Dragoslav Šekularac (BIA), Nebojša Raičević (Interpol Srbija), Nemanja Bojičić (šef kabineta direktora policije).

Podsjetimo, u Beogradu je sprovedena velika akcija policije. Najprije je uhapšen Darko Šarić, a danas je uhapšen i Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde.

Čitaj još:   CRNOGORAC ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Sa aerodroma PRAVO U KARANTIN, čekaju se ODLUČUJUĆI REZULTATI... (foto)

Pored njih, kako pišu tamošnji mediji, traga se za policajcima Danilom Stojanovićem, bivšim načelnikom Službe za kriminalističko-obavještajne poslove, kao i Milutinom Radovanovićem, koordinatorom u Direkciji policije u Beogradu, za koje postoji osnovana sumnja da su radili za Šarićev klan.

Kako prenosi Nova.rs, Stojanović i Radovanović u lokalu na Cvetnom trgu usred bijela dana brutalno su pretukli kolegu M. V, takođe načelnika odjeljenja u Interpolu. Tom prilikom M.V. zadobio je teške tjelesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke. O ovom slučaju oglasilo se i tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili su zadržavanje policijskim službenicima D. S. (1979) i M. R. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična djela nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda”, navodi se u saopštenju i dodaje:

“Kako se sumnja, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku tjelesnu povredu. Takođe, preduzimaju se sve mjere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče”.

Čitaj još:   PORUKE MRŽNJE U NEUMU: "Gazi balije", na izlogu radnje, vlasnika Bošnjaka... (foto)

izvor: CdM.me, nova.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more