IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milan KNEŽEVIĆ na RTCG o manjinskoj vladi: Bez DPS- a nema manjinske vlade, Đukanović čudo od gubitnika postao pobjednik… (foto, video)

Ovi koji pokušavaju da sastave vladu, ustvari pokušavaju da prevare jedni druge, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević u emisiji “Argumenti” na RTCG govoreći o manjinskogj vladi…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljiosti, Vijesti, petak 15. 04. 2022… 00: 38… Milan KNEŽEVIĆ na RTCG o manjinskoj vladi: Bez DPS- a nema manjinske vlade, Đukanović čudo od gubitnika postao pobjednik… (foto, video)

“Sada se nalazimo u jednom galimatijasu, lavirintu institucionalnog ludila. Bila je najava da će vlada biti sastavljena u februaru, a ulazimo u polovinu aprila i čini mi se da ćemo dočekati maj sa svim neizvjesnostima. Radi se o kombinatorici i kalkulacijama koje pokušavaju da dogovore, a onda da odu na dogovor sa Milom Đukanovićem, pošto bez DPS- a nema manjinske vlade”, rekao je Knežević.

On je kazao da ne očekuje i ako se formira manjinska vlada, da njeni dometi “mogu da stabilizuju krhke društveno političke prilike u Crnoj Gori”.

“Ona je koncipirtana na prekrajanju izborne volje. Sve što se bude dešavalo nakon toga, govorim hipotetički, biće još veći košmar nego za vrijeme Zdravka Krivokapića”, kazao je on.

Čitaj još:   VUČIĆ SE VANREDNO OBRAĆA: Poziva poslanike SNS da prekinu da gladuju... (foto i video)

Na pitanje da li mu je žao što DF nije srušio Krivokapićevu Vladu, Knežević odgovara odrično.

“Saopštavali smo da ne želimo po svaku cijenu da budemo u toj Vladi. Pokušavali smo da rekonstruišemo Vladu… Prihvatili smo da razgovaramo

Ocjenjuje da sve što se dešava trenutno na političkoj sceni je “plod čudne i bolesne, u političkom smislu, ljubavi Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića”.

“Svi građani Crne Gore jedu plodove te ljubavi”, dodao je.

Ukoliko bude zaživio koncept manjinske vlade, Knežević kaže da to znači da je “Đukanović pobjednik”.

“Đukanović je od situacije da je gubitnik na izborima, sad vaskrsava kao političko čudo”, dodao je on.

Izvor: CDM/RTCG

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more