IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA: Dženaza namaz tragično nastradaloj Elmiri Sefo klanjat će se danas ispred Careve džamije u Stocu… (foto, video)

Dženaza žrtve snažnog zemljotresa u Bosni i Hercegovini Elmiri Sefo (28) biće održana danas, 24. aprila, u Stocu…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Vijesti, nedelja 24. 04. 2022… 00: 54… TUGA DO NEBA: Dženaza namaz tragično nastradaloj Elmiri Sefo klanjat će se danas ispred Careve džamije u Stocu… (foto, video)

Dženaza žrtve sinoćnjeg snažnog zemljotresa u Bosni i Hercegovini Elmiri Sefo (28) biće održana u nedelju , 24. aprila, u Stocu, objavila je porodica tragično preminule djevojke.

Dženaza namaz tragično stradaloj djevojci klanjat će se u nedjelju poslije ikindije namaza ) u 17 sati ispred Careve džamije u Stocu.

Ukop i dova će se obaviti na haremu Poplašići.

Zbog tragične nesreće u nedjelju je u Stocu proglašen Dan žalosti.

Snažan zemljotres jačine 5,6 stepeni po Richteru pogodio je kasno u petak Bosnu i Hercegovinu, sa epicentrom 16 kilometara od Stoca. U zemljotresu je preminula Elmira Sefo, koja je u teškom stanju dovezena iz Stoca u mostarsku bolnicu. Roditelji djevojke i sestra lakše su povrijeđeni.

Čitaj još:   OVO SU Namirnice, koje su štetnije od cigareta... (foto)

U Stocu je povrijeđeno još nekoliko osoba, a u gradovima Hercegovine pričinjena je materijalna šteta na mnogim objektima.

izvor Hayat. ba

TUGA DO NEBA: Amela Fetahović, bivša reprezentativka BiH, izgubila život u Sarajevu… (foto)

Dugogodišnja fudbalerka SFK Sarajevo 2000 i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Read more