IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR, Metalna kapija pala na đaka prvaka: Dječak ima povrede opasne po život…

Kako se nezvanično saznaje dječak je zadobio frakturu lobanje i trenutno se nalazi u Dječijoj bolnici, a u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć… 

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27: 11, 16: 15… HOROR, Metalna kapija pala na đaka prvaka: Dječak ima povrede opasne po život…

Dječak je zadobio frakturu lobanje i trenutno se nalazi u Dječijoj bolnici…

U Osnovnoj školi “Duško Radović” u novosadskom naselju Klisa došlo je do incidenta tokom kojeg je jedan učenik prvog razreda zadobio teške telesne povrede opasne po život nakon što je na njega pala metalna kapija…

Kako se nezvanično saznaje dječak je zadobio frakturu lobanje i trenutno se nalazi u Dječijoj bolnici, a u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Potvrđeno je potvrđeno da je do ovog incidenta došlo oko 11 časova kada je ljekarska ekipa te medicinske ustanove intervenisala na terenu.

– Naša ljekarska ekipa zatekla je u dvorištu škole djete na koje je pala kapija i tom prilikom mu zadala povrede glave. Djete je zbrinuto na licu mjesta i sa teškim telesnim povredama u nestabilnom stanju je prevezen na Odeljenje hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine – kratko je rečeno u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

U Institutu za zaštitu djece i omladine Vojvodine potvrđeno nam je da se kod njih nalazi šestogodišnji dječak sa teškim tijelesnim povredama opasnim po život.

Čitaj još:   ANKARA: Turska brže od evropskih zemalja donijela mjere o smanjenju kretanja stanovnika... (foto)

– Dečak je zadobio teške tjelesne povrede glave koje su opasne po život. Na sreću on je stabilno i trenutno se nalazi u operacionoj sali ali uskoro očekujemo da će biti prebačen u Odeljenje intenzivne nege na dečijoj hirurgiji – rečeno je u Institutu za zaštitu djece i omladine gdje nisu željeli da kalkulišu prognozama o oporavku nesrećnog dječaka.

O čitavom slučaju obaveštena je Gradska uprava za obrazovanje koja vrši vandredni nadzor u školi i policija koja je obavila uviđaj na licu mesta.

Gradska uprava za obrazovanje preduzela je sve mjere iz svoje nadležnosti kako bi prikupila neophodne informacije u vezi sa nesrećnim slučajem i utvrdila sve okolnosti koje su dovele do povređivanja učenika te će nakon toga odlučiti da li postoji osnov za pokretanje bilo kakvog postupka.

Prema nezvaničnim informacijama do incidenta je došlo kada se nekoliko mališana penjalo na metalnu kapiju u školi koja je pod teretom popustila i pala na nesrećnog dječaka…

Izvor agencije

“Kratka pamet Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke” (foto)

IZABRAN KAO MANJE ZLO... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 26.07.2021… Read more

Komentariši