IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB- VELIKA DRAMA U HRVATSKOM SABORU: Karolina Vidović Krišto napala novu ministricu da veliča Ratka Mladića pa napustila sjednicu… (foto, video)

U Hrvatskom saboru će se danas saslušati nove kandidate za ministre u vladi, nakon što ih je jučer predstavio premijer Hrvatske Andrej Plenković. Riječ je o Anji Šimpragi, Damiru Filipoviću i Marinu Piletiću…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, četvrtak, 28. 04. 2022… 09 38…  ZAGREB- VELIKA DRAMA U HRVATSKOM SABORU: Karolina Vidović Krišto napala novu ministricu da veliča Ratka Mladića pa napustila sjednicu… (foto, video)

Prva je na redu Anja Šimpraga koju saslušava Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav.

Prije nego što je krenulo saslušanje, saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto je napala Šimpragu i Plenkovića koji je prisutan na sjednici kako bi predstavio Šimpragu.

“Predložena kandidatkinja, kolko proizlazi iz njenog dosadašnjeg rada, ne poštuje činjenicu agresije na Hrvatsku, ne poštuje činjenicu da je srpska vojska jedina vojska koja je počinila genocid. Koja očito negira taj isti genocid…”, rekla je Krišto koju je prekinuo Bošnjaković i opomenuo je uz obrazloženje da nije riječ o povredi poslovnika.

Čitaj još:   HOROR: Požar u dječijem odmaralištu, petero djece MRTVO...

“Gospodine premijeru, toliko je građana srpske narodnosti branilo Hrvatsku, a vi je niste branili. I sad podržavate osobu koja veliča Ratka Mladića, ne znam, druge osobe. I negira Oluju”, rekla je zastupnica Karolina Vidović Krišto koja i nakon toga napustila sjednicu jer je predsjednik Odbora Dražen Bošnjaković nije dao povredu poslovnika i izrekao joj opomenu.

izvor (SB)

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

PROGNOZA KOJOJ SE NISMO NADALI: Objavljena vremenska procjena za naredne dvije nedelje… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je izglede vremena za period od Read more