IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTRAŠUJUĆE: Ruska TV prikazala koliko projektilu “Sotona 2” treba da udari na London i Berlin… (foto, video)

Na ruskom kanalu Rusija 1 voditeljka emisije 60 minuta Olga Skabejeva i Aleksej Žuravljov, zastupnik Dume, razgovarali su o tome koliko bi sekundi interkontinentalnom balističkom projektilu Sarmat trebalo da stigne do prestonica Velike Britanije, Njemačke i Francuske, zemalja koje isporučuju oružje u Ukrajinu…

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01. 05. 2022… 00: 38… ZASTRAŠUJUĆE: Ruska TV prikazala koliko projektilu “Sotona 2” treba da udari na London i Berlin… (foto, video)

Sarmat je nova teška interkontinentalna balistička raketa, a očekuje se da će Rusija svaku opremiti s deset ili više bojevih glava. Rusija je nedavno uspješno testirala raketu koja u NATO- ovim krugovima nosi svoj zloglasan nadimak “Sotona 2” ili “Sotonin sin”…

„Jedan Sarmat i to je to– Britansko ostrvo je postojalo, Britansko ostrvo više ne postoji. Ozbiljan sam“, rekao je Žuravljevov, prenosi  Index, pzivajući se na portal Pravda.

Zastupnik Dume Jevgenij Popov iz stranke Jedinstvena Rusija je upozorio da Velika Britanija takođe ima nuklearno oružje, a u slučaju da Rusija iskoristi projektil “Sarmat”, „nitko neće preživjeti, nitko neće ostati na planeti“.

Čitaj još:   Advokat ALEKSANDAR Popović pojasnio konverzacije sa Skaj aplikacije: Identifikacija učesnika je vrlo sporna i upitna... (foto, video)

„Nikad ne reci nikad“, odgovorio je Žuravljevov.

„Počećemo ispočetka“, prokomentarisala je Skabejeva. Navela je da je vrijeme leta Sarmata od ruskog Kalinjingrada do Berlina 106 sekundi, od Kalinjingrada do Pariza 200 sekundi, a do Londona 202 sekunde.

U eteru je prikazana grafika s natpisom: „Vrijeme leta raketa RS- 28 Sarmat do prestonica zemalja koje Ukrajinu snadbjevaju s najviše oružja.”

„I njima (zapadnim zemljama) treba pokazati ovu sliku. Brojite svaku sekundu. Za što ćete imati vremena? Halo, sve je stiglo“, rekao je Žuravljev.

izvor Danas.rs

Čitaj još:   EVO "LELEČU TURCI, KUKAJU BULE": Sarajlija, sveštenik SPC- a, veličao ratne zločince pa se pridružio četničkom orgijanju... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more