IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAPA DOLJE: Evo, kako je BOŠA Tanjević oduševio region… (foto, video)

Da podsjetimo, Bogdan Boša Tanjević je tokom karijere predvodio ekipu Bosne, s kojom je i načinio najveći uspjeh osvojivši Evroligu, Tanjević je sa Turskom igrao finale Svjetskog prvenstva 2010. godine i bio viceprvak na Planeti, bio je i šampion Italije sa Milanom, odnosno Francuske sa Asvelom, ali i Turske sa Fenerbahčeom…

TRST: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 02. 05. 2022… 00: 38… KAPA DOLJE: Evo, kako je BOŠA Tanjević oduševio region… (foto, video)

Proslavljeni košarkaški stručnjak Bogdan Boša Tanjević pokazao je nedavno koliko je veliki. Pored velikog košarkaškog znanja, koje je ogromno, pokazao je da plijeni i divnim ljudskim osobinama, pa je ispunio želju velikom fanu koji je doputovao u Trst.

Košarkaški agent i veliki poštovalac njegovog rada, Ivan Ašanin, otišao je u Trst sa suprugom, a na Tviteru je objavio tvit u kom je rekao da se nalazi u ovom gradu, te da bi od svih znamenitosti u njemu volio da upozna upravo Bogdana Bošu Tanjevića.

Na njegovo iznenađenje, ali i iznenađenje čitave javnosti, Boša Tanjević se javio na ovaj tvit, odgovorio je i rekao Ivanu gdje bi mogli da se nađu kako bi popili kafu i popričali.

Tanjević je na ovaj način uljepšao Ivanovu posjetu, dok je svojim rezultatima uveselio mnogo šire narodne mase. Ivan je potom u jednom regionalnom portalu objasnio i kako je došao na ideju da se vidi sa trenerskom ikonom.

Čitaj još:   CIJENA 100.000 EURA PO KG: HIT u svijetu- unosan biznis mogao bi da eksplodira i kod nas... (foto i video)

– Kao košarkaški agent i kao neko ko je 25 godina u košarci, Boša je neko od ljudi koje retko imam priliku da sretnem. Kad sam planirao put u Italiju sa ženom, vidio sam prije nekoliko dana da je Tanjević ugostio Kićanovića i odveo ga u muzej i tako je došla ideja- započeo je on za ovaj medij.

– Pustio sam tvit, imao sam ideju da će se javiti, on je čitavo prepodne poveo sa Mimom Karadžićem, da bi onda i meni odgovorio “Hajmo na kafu”. Pričali smo o košarci, životu, veoma dobar kao čovjek. On je od početka se postavio kao “običan čovjek”, okačio sam sliku sa naše kafe, a ostalo je istorija.

Da podsjetimo, Bogdan Boša Tanjević je tokom karijere predvodio ekipu Bosne, s kojom je i načinio najveći uspjeh osvojivši Evroligu, Tanjević je sa Turskom igrao finale Svjetskog prvenstva 2010. godine i bio viceprvak na Planeti, bio je i šampion Italije sa Milanom, odnosno Francuske sa Asvelom, ali i Turske sa Fenerbahčeom…

Osvojio je i šampionat sa ekipom Budućnosti iz Podgorice, dok je osvajao i odličja u reprezentativnim vodama. Sa reprezentacijom Italije je osvojio Evrobasket 1999. godine, sa Jugoslavijom je bio viceprvak Evrope 1981. godine, osvojio je i srebro sa Turskom na Evrobasketu 2010. godine, takođe je i bio šampion Juniorskog Evropskog prvenstva sa Jugoslavijom 1974. godine.

Čitaj još:   SARAJEVO: Bivši policajac usmrtio sina, prvo su žestoko posvađali...

Kada se podvuče crta, Boša Tanjević stvarno zaslužuje epitet jednog od najboljih trenera sa ovih prostora…

izvor iBalkan.net / Direktno.rs

BIHAĆ: Hamdija Abdić Tigar oslobođen optužbi za ubistvo… (foto, video)

Hamdija Abdić Tigar, komandant 502. brigade Armije Republike Bosne i Read more

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more