IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Petar KNEŽEVIĆ ODBIO POLIGRAFSKO ISPITIVANJE, NA OVA PITANJA NIJE HTIO DA ODGOVORI…

Pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice (PTJ) Petar Knežević danas oko 11 sati dao je iskaz pred inspektorima Odjeljenja za unutrašnju kontrolu rada Uprave policije, gdje je odbio poligrafsko ispitivanje, saznaje nezvanično Standard.

Knežević je saslušan nakon objave tri audio snimka na kojima, navodno, on govori o akciji na Cetinju 5. septembra prilikom ustoličenja mitropolita SPC, gdje, navodno, ističe da je prije i tokom ustoličenja ”držao na vezi” kriminalne grupe, te da je raščistio ”bagru na Cetinju”, misleći na učesnike građanskog protesta.

U Odjeljenje za unutrašnju kontrolu rada Uprave policije došao je u pratnji advokata.

Kako Standard nezvanično saznaje on je danas odbio poligrafsko ispitivanje gdje bi odgovarao na pitanja– da li se na objavljenim snimcima čuje njegov glas, da li je povezan sa kriminalnim klanovima, te da li ima veze sa zelenaškim poslovima.

Čitaj još:   Vic dana Crnogorac u birtiji ugleda čoče, ljepu konobarku

Podsjetimo, on je juče u svojstvu građanina saslušan u Specijalnom policijskom odjeljenju (SPO), gdje je u potpunosti negirao autentičnost snimaka i kazao da su montirani u cilju njegove kompromitacije i diskreditacije kao pripadnika PTJ.

Kneževića je Vlada Zdravka Krivokapića odlikovala nakon ustoličenja Mitropolita SPC Joanikija 5. septembra na Cetinju.

izvor: standard.me

Matematika ministra MARKA Kovača: 1 + 0= 4?

Ministar pravde Marko Kovač pokušao je da demantuje navode da Read more