IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDIJI IZ BEOGRADA U ŠOKU: Vučić doživio potop i fijasko u Briselu… (foto, video)

Vučić je ovu vijest dočekao ljut kao nikad ranije, javila je novinarka TV Pinka. Prema riječima novinara, Vučić se pred njima pojavio sa “izrazito ljutitim izrazom lica”…

BRISEL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12. 05. 2022… 00: 28… MEDIJI IZ BEOGRADA U ŠOKU: Vučić doživio potop i fijasko u Briselu… (foto, video)

Aleksandar Vučić učestvuje na radnoj večeri u Brisselu, koju za lidere Zapadnog Balkana organizuje šef diplomatije EU Josep Borrell, a kako javljaju srbijanski mediji, po dolasku u Belgiju, Vučića je zatekla loša vijest.

Prema pisanju srbijanskih medija, Kosovo sutra podnosi inicijativu za ulazak u Savjet Evrope.

Vučić je ovu vijest dočekao ljut kao nikad ranije, javila je novinarka TV Pinka. Prema riječima novinara, Vučić se pred njima pojavio sa “izrazito ljutitim izrazom lica”.

Čitaj još:   Vic dana Pričaju Bosanac i Crnogorac...

Pink.rs / Screenshot

Takođe, kako javljaju srbijanski mediji, Vučiću je u sjedištu EU rečeno i da će Ukrajina dobiti status kandidata po “kiparskom modelu”.

Takođe, Vučića je sačekala i loša vijest o tome da će na sastancima na kojima će se govoriti o evropskoj sigurnosnoj politici od sada moći da učestvuju samo oni sa Zapadnog Balkana koji su se pridružili sankcijama Rusije…

izvor (SB)

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

VIC DANA: UŽAS- Pitali Zokija Milanovića koji mu je najdraži ŠPORT, pa on sve pojasnio… (foto)

VOLIM London, kišu i još ponešto... ZAGREB: Svijet, Zanimljivosti, Sport, Read more