Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 18. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan radi punom parom, Bik se ne kreće dovoljno, Blizanci pred novom ljubavi, Rak ima sreće s novcem, Lav direktan, Djevica ne razmišlja o zdravlju, Vagu očekuje novac, Škorpija razmišlja o braku, Strijelac u centru pažnje, Jarac misli na novi projekat, Vodolija samostalna, a Ribe se super osjećaju. Ovo je dnevni horoskop za 18.05.2022. godine…

Ovan

Ovaj dan obilježiće uspješno zaključenje pregovora. Akcenat će biti na važnim dogovorima o dugoročnoj saradnji. Danas možete biti u iskušenju da započnete tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Učestala glavobolja.

Bik

Akcenat ovog dana je na finansijskim pitanjima. Očekuje vas podrška nekog starog saradnika u pogledu vašeg novog početka u privatnom biznisu. Romantičan izlazak u društvo može vam donijeti poznanstvo sa jednom privlačnom Škorpijom ili Vagom. Nezadovoljstvo se reflektuje na vaše raspoloženje.

Blizanci

Blizance danas očekuju važne odluke na poslovnom planu. Dvoumite se između dvije poslovne opcije. Poslušajte svoje instinkte. Početak nove ljubavne veze može vam donijeti dilemu, jer se vaša očekivanja i ciljevi u vezi razlikuju. Zdravlje je dobro.

Rak

Rakovi koji se nalaze na rukovodećim položajima mogu da očekuju zaključenje važnog ugovora. Proširujete krug saradnika. Vaš odnos sa partnerom obilježiće atmosfera sve većeg zbližavanja. Više se odmarajte.

Lav

Ovaj period je od kritičnog značaja za vaše dalje poslovanje. Neko od vaših saradnika je veoma nepouzdan i budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete sa posla. Problem sa želucem.

Djevica

Djevice koje se bave nekretninama i građevinom, danas mogu da postignu uspješno zaključenje posla na dugoročnom nivou. Finansijski dobitak. Razmišljate ozbiljno o zajedničkoj budućnosti sa partnerom i o proširenju porodice. Opstipacija crijeva.

Vaga

Vaša finansijska situacija može u velikoj mjeri da se popravi ukoliko povučete mudar poslovni potez. Oprez u komunikaciji. Porazgovarajte otvoreno sa partnerom o tome da se osjećate usamljenim u vezi. Nervoza.

Škorpija

Negativna energija ovog dana sastoji se u mogućim nesporazumima ili konfliktu interesa sa kolegama i saradnicima. Dobro promislite prije svakog poteza. Škorpije okružuje poseban magnetizam, pa su moguće brojne prilike za strasnu ljubavnu avanturu. Smanjite gazirana pića.

Strijelac

Prepreke u vidu kašnjenja nekih uplata novca mogu vam stvoriti nervozu. Postavlja se pitanje povjerenja u neke vaše saradnike. Porodični problemi mogu obilježiti ovaj dan. Potrudite se da zajedno sa partnerom pronađete izlaz. Porazgovarajte sa nutricionistom, promjenite režim ishrane.

Jarac

Negativna atmosfera u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Neko pokušava da ugrozi vašu reputaciju. Posvetite svom partneru više vremena. U suprotnom, stvari mogu krenuti neželjenim tokom. Učestale migrene, nađite im uzrok.

Vodolija

Vodolije danas mogu da dobiju poslovnu ponudu iz inostranstva. Razmislite dobro prije nego što je prihvatite, jer postoji mogućnost da vam neki uslovi ne odgovaraju. Novo poglavlje na ljubavnom planu donosi vam poznanstvo sa jednom osobom u znaku Lava. Problemi sa dioptrijom.

Ribe

Ovaj dan donosi vam uspjeh kroz timsku saradnju. Pripremite rezervni plan za svaki slučaj, jer su moguće promjene u rokovima. Novo ljubavno poglavlje doneće vam poznanstvo sa jednom zanimljivom Djevicom ili Vodolijom. Obucite se slojevito.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Hrvatska uputila protestnu notu Crnoj Gori: Ne manipulišite žrtvama Jasenovca u političke svrhe… (foto)

Večernji list već je pisao kako je Hrvatska odmah, na početku inicijative u crnogorskom parlamentu, vlastima…

18 minuta ago

DA LI JE Vladimir MARTINOVIĆ Prvi MILIONER DEMOKRATA: Izbjegava rodni Kolašin, uvećava imovinu… (foto)

Prema informacijama koje su počele da kruže i društvenim mrežama, ministar turizma, ekologije, održivog razvoja…

29 minuta ago

GI 21.maj: EU i Vučićeva Srbija ne idu zajedno, niti ‘”srpskom svetu” ima mjesta u EU… (foto)

Stabilnost i napredak Crne Gore i ove i narednih godina isključivo će zavisiti od dinamike…

35 minuta ago

ANDRIJA Nikolić: Žalosno zloupotrebljavanje žrtava Jasenovca u političke svrhe, posebno u momentu kada se ljuljaju fotelje… (foto)

Vlast je zbog političke trgovine čiji je jedini cilj očuvanje fotelja, isprovocirala novu protestnu notu…

41 minuta ago

ANDRIJA Mandić, nije glasao za slanje vojnika u “NATO operaciju”: Zbog predsjedavanja „ZABORAVIO” na taster… (foto)

“Nemam problem da šaljemo naše vojnike, oficire i podoficire u bilo koju misiju, da vojska…

46 minuta ago

Glasanje o rezoluciji o Srebrenici u UN- u, bit će održano 23. maja… (foto, video)

Glasanje o rezoluciji o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a bit će održano u…

1 sat ago

This website uses cookies.