IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan se osjeća slobodno, Bik pun energije, Blizanci dosljedni, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Djevica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu, izliv emocija za Škorpiju, Strijelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti, Vodolija pomirljiva, a Ribe imaju hroničnih problema. Ovo je dnevni horoskop za 28.05.2022. godine…

Ovan

Unapređenje finansijske situacije danas će u velikoj mjeri zavisiti od toga koliko će uspješno biti vaši poslovni pregovori. Potrudite se da budete što sugestivniji tokom razgovora. Ovaj dan donosi vam zajednički dogovor sa partnerom u vezi sa zajedničkim putovanjem. Nervozni ste!

Bik

Planetarni aspekti donosi vam poslovanje u nestabilnim i nepredvidivim uslovima. Ovaj dan može vam doneti neočekivani dobitak. Ovaj dan donosi vam atmosferu prepunu nježnosti između vas i partnera. Promjenljivost raspoloženja.

Blizanci

Današnji dan donosi prosperitet i uspješnu saradnju sa inostranstvom. Ukoliko želite da započnete privatni biznis, ovaj period je idealan. Slobodni Blizanci mogu da započnu ljubavnu avanturu sa osobom koju upoznaju preko društvenih mreža. Upala krajnika.

Rak

Poslovni sastanak koji danas budete imali može vam donijeti zaključenje važnog ugovora. Ovo je period kada gradite temelje poslovanja na dugoročnom nivou. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu nove veze. Moguća je dilema, jer nisu sigurni u osjećanja novog partnera. Stomačni problemi.

Lav

Ovaj dan može vam doneti priliv finansija sa više strana. Uspješno ćete završiti ranije započet rad na projektu. Lavovi ulaze u veoma dinamičan i zanimljiv ljubavni period. Mogući su preokreti i obnavljanje ranije započete veze. Više se odmarajte.

Čitaj još:   Nove informacije: Oboljela još 131 osoba od korona virusa u Srbiji, 10 umrlih... (foto)

Djevica

Neko od vaših saradnika nije vam blagonaklon. Danas do vas mogu doći neke spletke, ili možete otkriti neke ranije manipulacije. Djevice koje se nalaze u vezi razmišljaju o tome da ozvaniče svoju vezu i formiraju porodicu. Stomačni problemi.

Vaga

Vaša finansijska situacija se sve više popravlja. Postoji mogućnost da dobijete dodatni posao koji će vam predstavljati novi izvor prihoda. Venera je u vašem znaku sve vrijeme i donosi vam mnogo prilika da upoznate svoju srodnu dušu. Važno je da što više izlazite u društvo. Odlično se osjećate.

Škorpija

Ovaj dan protiče u znaku razgovora sa nadređenima i kolegama. Vaša komunikacija se popravila, a na vidiku je i proširenje kruga vaših dužnosti. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati zanimljivu osobu preko posla ili prijatelja. Nervoza.

Strijelac

Dominantna tema čitavog ovog perioda su finansije. Sada je važno da budete mudri i da osmislite dobar strateški plan jer će vam to donijeti čitav niz velikih dobitaka. Danas se u vašoj porodici može ponovo pojaviti neki stari problem. Situaciju ćete uspjeti da prevaziđete jedino zajedničkim naporima sa partnerom. Prehlada sa temperaturom.

Jarac

Potrudite se da osmislite što bolji plan radnih aktivnosti, jer vam krajnji rokovi danas mogu prirediti problem. Prenesite ovlašćenja na druge saradnike da biste uspjeli da sve završite na vrijeme. Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu zanimljivu osobu u znaku Raka ili Škorpije. Učestala glavobolja.

Vodolija

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak sa nadređenima. Pokazali ste natprosječne rezultate, pa je moguće proširenje kruga dužnosti i unapređenje. Razdražljiviji ste nego inače, pa se to može prijeneti na atmosferu između vas i partnera. Izbjegavajte svađe. Slaba periferna cirkulacija.

Čitaj još:   ANKARA: Zbog pandemije korona virusa, suspendovani svi zajednički namazi, uključujući i džumu... (foto)

Ribe

Ovaj dan donosi poseban uspjeh Ribama koje posluju preko interneta ili sa stranim kompanijama. Vaša finansijska situacija se popravlja. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koju poznajete odavno. Romantičan period je pred vama. Problem sa žučnom kesom.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 27. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more