IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AKTUELNA VLAST UNAPRIJED SLAVI: Po Nikšiću mašu zastavama Srbije… (foto i video)

Kampanja uoči izbora pristalice aktuelne vlasti u Crnoj Gori izašli su danas na ulice u svojim vozilima, mašući zastavama Srbije i unaprijed slaveći pobjedu…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 08.03.2021…00: 59… AKTUELNA VLAST UNAPRIJED SLAVI: Po Nikšiću mašu zastavama Srbije… (foto i video)

Uoči lokalnih izbora u Nikšiću koji će se održati naredne nedjelje 14. marta, pristalice aktuelne vlasti u Crnoj Gori izašli su danas na ulice u svojim vozilima, mašući zastavama Srbije i unaprijed slaveći pobjedu.

Večernje novosti pišu da su građani izašli kako bi “ispratili” Demokratsku partiju socijalista (DPS) predsjednika Mila Ðukanovića u prošlost, navodi Tanjug.

Kampanja uoči izbora

Kako dodaju, bez stranačkih obilježja, ali mašući trobojkama i državnom zastavom, stotine automobila slilo se iz pravca Vidrovana i Župe nikšićke u gradske ulice i bulevare.

Portal “In4s” navodi da je narod samoinicijativno počeo da se okuplja, a da se “pobjednička atmosfera širi gradom”.

Čitaj još:   OSMAN DŽIHO- MOSTARAC IZMISLIO VAKCINU PROTIV KORONE... (video)

U Nikšiću je u toku kampanja uoči lokalnih izbora zakazanih za 14. mart.

Nikšić je drugi po veličini grad u Crnoj Gori, a pobjeda na lokalnim izborima podjednako je važna opozicionoj DPS Mila Ðukanovića i strankama aktuelne vladajuće većine na državnom nivou.

Zastava Holandije umjesto Srbije

Na auto-vožnji nazvanoj “Putevima slobode”, u čast “pobjede na predstojećim lokalnim izborima” dominirale su zastave Srbije, ali se u koloni našla i zastava Holandije, prenosi portal CdM.

Pristalice koalicije za Budućnost Nikšića ponijeli su danas trobojku, ali ne znaju čiju, piše crnogorski portal. “Umjesto srpske, vijorila se holandska, ali to nijesu znali, jer, trobojka je, mane joj nema, čija da je…”

Čitaj još:   EKOLIOŠKI GENOCID: Oglasio se, Predsjednik opštine Pljevlja, "Ovo je katastrofa, slijede krivične prijave..."

izvor CdM.me

NAJPROVOKATIVNIJA HALJINA S*KSI VODITELJKE: Olja pokazalala… (foto i video)

Olja pokazalala brutalan dekolte, a dole SVE PROVIDNO... BEOGRAD: Regija, Read more

PRVI RAMAZANSKI POST

Sigurno se svi sjećate prvog posta, ja ga nisam zaboravio Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more