IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srbija: SUPRUGA ZAJEDNO SA DVA SINA UBILA MUŽA JER JE IMAO ŠVALERKU?!

Policija u Požarevcu je uhapsila tri osobe inicijala F.S., U.S. i V.S. zbog sumnje da su počinili ubistvo. Naime, policija na osnovu dokaza sumnja da je ovaj trojac krajem aprila prošle godine ubio svog oca, odnosno supruga, 65- godišnjeg Miroljuba Stanojevića.

Jezivi zločin dogodio se na Veliki petak, a tijelo Stanojevića, inače poznatog poljoprivrednika i nekadašnjeg odbornika SPS, pronađeno je u poluizgorjelom automobilu na zabačenoj njivi u selu. Istraga je pokazala da je ubijen sa dva metka, a da je ubica pokušao da paljenjem kola i leša prikrije tragove.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

UTVRĐUJU ULOGE

Juče rano ujutru policija je stavila lisice na ruke supruzi i sinovima ubijenog Stanojevića, koji se sumnjiče da su učestvovali u njegovom ubistvu. Zasad nije poznato ko je od njih imao koju ulogu u krivičnom djelu, ali se vjeruje da će to biti poznato nakon današnjeg saslušanja pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, koje je mjesecima radilo na slučaju – rekao je izvor:

Sumnja se da je Stanojević ubijen poslije svađe, a da su motiv narušeni porodični odnosi.

Čitaj još:   Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Guterres: UKRAJINA JE U PLAMENU, DALJA ESKALACIJA RATA PRIJETI CIJELOM ČOVJEČANSTVU... (foto, video)

Komšije i poznanici Stanojevića rekli su da su šokirani zločinom, ali da o poznatom poljoprivredniku nemaju riječi hvale.

On je držao farmu bikova, pa se u početku vjerovalo da se zadužio kod zelenaša i da je ubijen zbog toga. Međutim, izgleda da mu je glave došla paralelna veza s jednom ženom. Cijelo selo je znalo da on ima ljubavnicu, a za to su saznali i njegova supruga i djeca. Oni su bili privrženi majci, ljutili su se na oca i nije im bilo pravo što on nije ni krio da ima drugu ženu. Zato su se stalno svađali. Vjerovatno im je pao mrak na oči – kažu mještani Dragovca:

NOSILI CRNINU

Mi na njih nismo ni sumnjali, viđali smo ih svakodnevno. Poslije Miletove smrti bili su utučeni, tužni, nosili su i crninu. Ponašali su se normalno. Juče ujutru se u selu pojavilo mnogo policijskih kola, sigurno ih je petnaest policajaca hapsilo.

izvor: sandzakdanas.rs

MEDIJI IZ ZAGREBA: Šapić novi beogradski gradonačelnik- četnik, divlji graditelj, plagijator… (foto, video)

"Aleksandar Šapić, novi gradonačelnik Beograda, navija za četništvo, što skoro Read more

BEOGRAD: Radnici Fijata blokirali autoput u oba smera kod Sava centra… (foto, video)

Okupljeni radnici i pored veoma teške situacije ističu da očekuju Read more