IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srbija: SUPRUGA ZAJEDNO SA DVA SINA UBILA MUŽA JER JE IMAO ŠVALERKU?!

Policija u Požarevcu je uhapsila tri osobe inicijala F.S., U.S. i V.S. zbog sumnje da su počinili ubistvo. Naime, policija na osnovu dokaza sumnja da je ovaj trojac krajem aprila prošle godine ubio svog oca, odnosno supruga, 65- godišnjeg Miroljuba Stanojevića.

Jezivi zločin dogodio se na Veliki petak, a tijelo Stanojevića, inače poznatog poljoprivrednika i nekadašnjeg odbornika SPS, pronađeno je u poluizgorjelom automobilu na zabačenoj njivi u selu. Istraga je pokazala da je ubijen sa dva metka, a da je ubica pokušao da paljenjem kola i leša prikrije tragove.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

UTVRĐUJU ULOGE

Juče rano ujutru policija je stavila lisice na ruke supruzi i sinovima ubijenog Stanojevića, koji se sumnjiče da su učestvovali u njegovom ubistvu. Zasad nije poznato ko je od njih imao koju ulogu u krivičnom djelu, ali se vjeruje da će to biti poznato nakon današnjeg saslušanja pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, koje je mjesecima radilo na slučaju – rekao je izvor:

Sumnja se da je Stanojević ubijen poslije svađe, a da su motiv narušeni porodični odnosi.

Čitaj još:   PODGORICA: Napetost i razdor ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja... (foto i video)

Komšije i poznanici Stanojevića rekli su da su šokirani zločinom, ali da o poznatom poljoprivredniku nemaju riječi hvale.

On je držao farmu bikova, pa se u početku vjerovalo da se zadužio kod zelenaša i da je ubijen zbog toga. Međutim, izgleda da mu je glave došla paralelna veza s jednom ženom. Cijelo selo je znalo da on ima ljubavnicu, a za to su saznali i njegova supruga i djeca. Oni su bili privrženi majci, ljutili su se na oca i nije im bilo pravo što on nije ni krio da ima drugu ženu. Zato su se stalno svađali. Vjerovatno im je pao mrak na oči – kažu mještani Dragovca:

NOSILI CRNINU

Mi na njih nismo ni sumnjali, viđali smo ih svakodnevno. Poslije Miletove smrti bili su utučeni, tužni, nosili su i crninu. Ponašali su se normalno. Juče ujutru se u selu pojavilo mnogo policijskih kola, sigurno ih je petnaest policajaca hapsilo.

izvor: sandzakdanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more