Crna Gora

DPS NIKŠIĆ: Uklanjanjem zastave sa zgrade Opštine lokalna vlast pokušava da razgradi CRNOGORSKI IDENTITET

Današnjim uklanjanjem državne zastave sa zgrade Opštine Nikšić nastavljena je hajka na sve što je vezano za crnogorski identitet od strane lokalne samouprave, predvođene DF-om i Demokratama u našem gradu, poručeno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Jasno je da je ovakvo postupanje još jedan u nizu dokaza da “oslobodiocima” sve što je crnogorsko bode oči, te da od Nikšića, crnogorske perjanice, bastiona antifašizma i slobodarstva, nastoje da naprave ono što on nikad nije bio – sluga interesa nekih drugih država”,  ocjenjuju u toj partiji.

Djeluje, smatraju u DPS-u, da je ovo nastavak “politikanske igrice kićenja grada”, čiji su, kako se pretpostavlja, “kreatori Demokrate, koji i dalje nastoje da sebe predstave kao partiju orijentisanu ka zaštiti nacionalnih interesa?!”

“O tome koliko poštuju tekovine 21. maja najbolje govori slika grada pod Trebjesom, koji ove godine, nije bio okićen samo crnogorskim zastavama na Dan nezavisnosti, već i zastavom grada i parčetom platna na kojem je bio ispisan datum, a sve u skladu sa njima bliskim trobojnim koloritom, koji je očigledno bio još jedna u nizu provokacija sa čelnih mjesta opštine”, ističu iz nikšićkog DPS-a.

U krajnjem, iz te partije poručuju da je “odolijevao Nikšić kroz vjekove i mudrijim, i oholijim od ovih koji sad zaposješe fotelje s nedvosmisleno iskazanom namjerom da ruiniraju cijeli sistem vrijednosti na kojima je ovaj grad ponikao”.

“No, očigledno su i sami svjesni da se bliži kraj njihovoj vladavini, kao i da je nervoza pojačana današnjim hapšenjem Kovačevićevih bliskih poznanika i čestih gostiju kabineta predsjednika Opštine”, zaključuju u saopštenju.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin
Tags: Niksic

Recent Posts

RAZA SE NAŠLA NA METI DŽEPAROŠA: VIKALE SMO USRED BAŠČARŠIJE… (foto)

Spisateljica i influenserica Razija Čolaković bila je meta džeparoša dok je pozirala za fotografije na…

2 sata ago

ŠOKANTNA IZJAVA MILORADA DODIKA: “RS JE SPREMNA ISPLATITI FBIH  2 MILIJARDE I DATI POTOČARE DA SE RAZIĐEMO”… (foto, video)

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik rekao je da se politički procesi ne mogu modelirati…

2 sata ago

Elmedin Dino KONAKOVIĆ, poručio Aleksandru VUČIĆU: “Zaslužujete prezir, idemo u reviziju presude i naplatu ratne odštete” (foto, video)

“Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge načine i dalje tražiti nadoknadu ratne…

3 sata ago

SREBRENICA- Šta donosi 2. maj; ALIJA Tabaković: Nema drame, ima doza straha kod Bošnjaka, ne podržavaju svi Srbi MILORADA Dodika… (foto, video)

U Srebrenici bi se, barem prema najavama predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, u…

3 sata ago

Denijal GELJIĆ “Husein paša- Pljevlja”: Zabrinjava mural koji oslikava i podstiče, na stvaranje Velike Srbije… (foto, video)

Predsjednik nevladine organizacije "Husein paša- Pljevlja" ocijenio da uprava grada i dalje nastavlja sa pravljenjem…

8 sati ago

DAVOR Đenero: Biće kako Beograd kaže, jer crnogorska vlast ne donosi odluke samostalno… (foto)

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ne može zagovarati temeljne zajedničke evropske javne politike, nego svoj opstanak…

9 sati ago

This website uses cookies.