IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Zavetnici” poslanička grupa iz Srbije: Dobili zabranu ulazaka u Hrvatsku- Milica Đurđević, očajna… (foto, video)

Poslaničkoj grupi Srpske stranke “Zavetnici” u Skupštini Srbije zabranjen je ulazak u Hrvatsku, potvrdila je predsjednica stranke Milica Đurđević...

BATROVCI: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 06. 06. 2022… 00: 28… “Zavetnici” poslanička grupa iz Srbije: Dobili zabranu ulazaka u Hrvatsku- Milica Đurđević, očajna… (foto, video)

Milica Đurđević je pojasnila da su poslanici Srpske stranke “Zavetnici”, među kojima su bile i četiri žene, jutros na prelazu Batrovci ušli u Hrvatsku i otišli u Jasenovac, gdje su bili na liturgiji u manastiru, a potom posjetili spomen- obilježje i Muzej posvećen žrtvama genocida u NDH, odakle su otišli u Donju Gradinu da se i tamo poklone žrtvama.

Nakon što su iz Donje Gradine krenuli za Hrvatsku da bi se u Pakracu sastali sa vladikom Jovanom, Đurđević je rekla da je Granična policija Hrvatske izdvojila kolonu od njihova četiri automobila i poslije nekoliko sati zadržavanja i pretresa prenijela da im je do daljnjeg zabranjen ulazak u Hrvatsku.

Čitaj još:   DPS: Potvrđeno da stranake koje ALEKSANDAR Vučić kontroliše, CILJ je da poklone resurse CRNE GORE- Srbiji... (foto)

“Dobili smo rješenje o zabrani bez ikakvog pojašnjenja”, rekla je Đurđević i dodala da je na pitanje zašto im je uskraćeno gostoprimistvo Granična policija saopštila da ne može odgovoriti već, ako žele da se žale, to mogu učiniti preko Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

BONUS VIDEO: ШОК НА ПИНКУ- МИЛИЦА ОДГОВОРИЛА ВУЧИЋУ …

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more