IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VEČERAS FUDBALSKA UTAKMICA CRNA GORA- BOSNA I HERCEGOVINA: Najava selidbe većeg broja navijača iz BiH, policija snima situaciju… (foto, video)

Policije je za medije potvrdila da je jedna grupa navijača iz BiH već stigla u Crnu Goru, kao i da policijski službenici snimaju sva dešavanja vezana za ovaj veliki sportski događaj…

PODGORICA: Regija, Sport, vijesti, subota, 11. 06. 2022… 12: 38… VEČERAS FUDBALSKA UTAKMICA CRNA GORA- BOSNA I HERCEGOVINA: Najava selidbe većeg broja navijača iz BiH, policija snima situaciju… (foto, video)

Fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koja će se igrati večeras u Podgorici, prisustvovaće i veći broj navijača iz BiH. Iz policije je CdM-u rečeno da je jedna grupa navijača iz BiH već stigla u Crnu Goru, kao i da policijski službenici snimaju sva dešavanja vezana za ovaj sportski događaj.

Iz Uprave policije je saopšteno da će danas cijeli centar glavnog grada biti zatvoren za saobraćaj…

Čitaj još:   ŽIVKOVIĆ: KRIVOKAPIĆ NIKADA NE MOŽE BITI NAŠ PREMIJER

“Međunarodna fudbalska utakmica UEFA Liga nacija između A reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine počeće  večeras u 20.45 časova, na gradskom stadionu Pod Goricom u Podgorici. Policija će u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima snimati ovaj sportski događaj”, saopšteno je iz Uprave policije.

Pored snimanja gradskog stadiona Pod Goricom i neposredne okoline, snima se i kretanje gostujućih navijača od momenta ulaska u Crnu Goru, pa do napuštanja crnogorske teritorije…

BONUS VIDEO: BiH protiv Crne Gore u Podgorici igra za prvo mjesto na tabeli u grupi Lige nacija

Kroz grad su pojačane policijske kontrole.

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more