IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VEČERAS FUDBALSKA UTAKMICA CRNA GORA- BOSNA I HERCEGOVINA: Najava selidbe većeg broja navijača iz BiH, policija snima situaciju… (foto, video)

Policije je za medije potvrdila da je jedna grupa navijača iz BiH već stigla u Crnu Goru, kao i da policijski službenici snimaju sva dešavanja vezana za ovaj veliki sportski događaj…

PODGORICA: Regija, Sport, vijesti, subota, 11. 06. 2022… 12: 38… VEČERAS FUDBALSKA UTAKMICA CRNA GORA- BOSNA I HERCEGOVINA: Najava selidbe većeg broja navijača iz BiH, policija snima situaciju… (foto, video)

Fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koja će se igrati večeras u Podgorici, prisustvovaće i veći broj navijača iz BiH. Iz policije je CdM-u rečeno da je jedna grupa navijača iz BiH već stigla u Crnu Goru, kao i da policijski službenici snimaju sva dešavanja vezana za ovaj sportski događaj.

Iz Uprave policije je saopšteno da će danas cijeli centar glavnog grada biti zatvoren za saobraćaj…

“Međunarodna fudbalska utakmica UEFA Liga nacija između A reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine počeće  večeras u 20.45 časova, na gradskom stadionu Pod Goricom u Podgorici. Policija će u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima snimati ovaj sportski događaj”, saopšteno je iz Uprave policije.

Čitaj još:   UŽAS: KOMŠIJA DOŠAO NA KAFU, PA KRVNIČKI PRETUKAO KOMŠINICU

Pored snimanja gradskog stadiona Pod Goricom i neposredne okoline, snima se i kretanje gostujućih navijača od momenta ulaska u Crnu Goru, pa do napuštanja crnogorske teritorije…

BONUS VIDEO: BiH protiv Crne Gore u Podgorici igra za prvo mjesto na tabeli u grupi Lige nacija

Kroz grad su pojačane policijske kontrole.

NOVI PODVIG: Sjajna Lana Pudar u finalu Svjetskog prvenstva na 200 metara delfin… (foto)

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, plasirala se u finale discipline Read more