IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAPA DOLJE I SVAKA POHVALA ZA CRNOGORCE: Ultra Crna Gora, sakuplja novac za kupovinu kombija navijačima reprezentacije BiH… (foto, video)

Iz udruženja navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” oglasili su se saopštenjem povodom informacije da je u centru Podgorice zapaljen kombi za koji se vjeruje da je bio angažovan za prevoz navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, nedelja, 12. 06. 2022… 21: 38… KAPA DOLJE I SVAKA POHVALA ZA CRNOGORCE: Ultra Crna Gora, sakuplja novac za kupovinu kombija navijačima reprezentacije BiH… (foto, video)

“Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer “zaista nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje“, navodi se u saopštenju grupe navijača.

Čitaj još:   ŽARKO Korać: VOJISLAV Šešelj je prostak koji komunicira bujicom uvreda i ima maničnu produkciju bezvrijednih tekstova... (foto, video)

Oni su vlasnika pozvali da ih, kako kažu, časti po burek sa sirom kada mu uruče donaciju, aludirajući na jučerašnje skandiranje tokom meča, koje je pobralo simpatije javnosti u Crnoj Gori ali i regionu.

U saopštenju je i ostavljen broj žiro računa organizacije “Ultra Crna Gora”: 510- 74365- 45...

Pojedini bosanskohercegovački mediji prenijeli su informaciju kako su njihove kolege sa RTCG- a navijačima kojima je pripadao zapaljeni kombi, ponudile besplatan smještaj i prevoz do Sarajeva…

izvor (SB)

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more