IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BLISTAVO VEČE SOKOLA u Bukureštu: STEFAN Mugoša nezaustavljiv, het- trikom uništio Rumune… (foto, video)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igra u Bukureštu utakmicu 4. kola Lige nacija protiv Rumunije.

BUKUREŠT: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 14. 06. 2022… 22: 38… BLISTAVO VEČE SOKOLA u Bukureštu: STEFAN Mugoša nezaustavljiv, het- trikom uništio Rumune… (foto, video)

Izvor: 101greatgoals.com

Na krilima fenomenalnog Stefana Mugoše, fudbalska reprezentacija Crne Gore srušila je Rumuniju u Bukureštu sa 3: 0 u utakmici četvrtog kola B divizije Lige nacija.

“Sokoli” su drugim trijumfom u grupi 3 zadržali šanse za osvajanje prvog mjesta– ta pozicija vodi u najviši rang ovog takmičenja, a pruža i mogućnost plasmana na naredno Evropsko prvenstvo.

Igrač odluke na stadionu Đulešti bio je Stefan Mugoša. Napadač Inčona pružio je najbolju partiju u dresu s državnim grbom. Upisao het- trik uništio Rumune, koji su vrlo agresivno ušli u meč, pun samopouzdanja nakon trijumfa nad Fincima prije tri dana.

Sokolovi su poveli golom Mugoše u 42. minutu utakmice nakon odlično izvedenog kornera Jankovića.

Mugoša je duplirao vođstvo u 56. minutu utakmice. Ponovo je Janković bio asistent, a Mugoša glavom sproveo loptu iza leđa Nice.

Čitaj još:   OVO JE LEKCIJA ”LAVICA” KOJA PREVAZILAZI SPORT: Nije lako kad si tuđa metla i lopata! (foto, video)

Nezaustavljivi Mugoša stiže do het- trika u 63. minutu. Crna Gora razbija Rumune u Bukureštu. Nakon dva pogotka glavom, sada je nekadašnji špic Budućnosti pogodio udarcem sa 16-17 metara.

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izveo je ofanzivan sastav za gostovanje Rumuniji (20.45 h) u četvrtom kolu B3 grupe Lige nacija.

Počinju dva klasična špica, Nikola Krstović i Stefan Mugoša. Na golu je Mijatović, u posljednjoj liniji Vešović, Vujačić, Tomašević i Radunović, a u veznom redu Jovović, Šćekić, Janković i Savićević.

RUMUNIJA– CRNA GORA 0:3
Mugoša 42, 56, 63…

BONUS VIDEO: IZJAVA IGORA VUJAČIĆA PRED MEČ CRNA GORA- RUMUNIJA

izvor iBaalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more