IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FILIP Adžić VRAĆA NA POSAO PILOTE KOJI SU ODBILI DA PREVEZU Joanikija i Porfirija na CETENJE…

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić vratiće na posao pilote Avio-helikopterske jedinice MUP-a Dražena Vlahović i Igora Delevića koji su bili suspendovani jer su odbili da odvezu do Cetinjskog manastira mitropolita SPC Joanikija i srpskog patrijarha Porfirija, 5. septembra prošle godine, saznaje CdM.

Ministar je, kako CdM nezvanično saznaje, tražio informaciju o ovom slučaju odmah nakon stupanja na dužnost. On će prema saznanjima CdM-a ukinuti rješenja o suspenziji Vlahovića i Delevića.

“Advokati Vlahovića i Delevića su uložili žalbe na rješenja o suspenziji, ali će ih Adžić i prije okončanja postupka vratiti na posao”, kaže izvor CdM- a.

Piloti Avio-helikopterske jedinice MUP- a Dražen Vlahović i Igor Delević odbili su, 5. septembra prošle godine, da se stave na raspolaganje Upravi policije, odnosno da do Cetinjskog manastira transportuju mitropolita Crkve Srbije Joanikija i patrijarha srpskog Porfirija jer nijesu postojali bezbjednosni uslovi.

Čitaj još:   DETALJI SA SASTANKA: Vučić pitao episkope za savjet o sankcijama Rusiji, dobio je JASAN ODGOVOR... (foto, video)

Nakon toga dvojica pilota su suspendovana i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog teške povrede dužnosti.

izvor: aktuelno.me

ANDREJ Nikolaidis: Od naših „istorijskih pobjeda“ nisu ostali čak ni porazi… KAMO DALJE, ROĐAČE?

Svakako ste primijetili hiperinflaciju „istorijskog“. Malo šta danas ne biva Read more