IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA BRZOJ AUTOCESTI: Zapalio se autobus- ‘Unutra bilo 52 djece, išli su na ekskurziju’, u toku gašenje požara… (foto, video)

Jutros oko 9 sati izbio je požar na autobusu koji je vozio na relaciji Imotski- Zagvozd...

IMOTSKI: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 16. 06. 2022… 12: 38… DRAMA NA BRZOJ AUTOCESTI: Zapalio se autobus- ‘Unutra bilo 52 djece, išli su na ekskurziju’, u toku gašenje požara… (foto, video)

Požar je u jutarnjim satima izbio na autobusu koji je vozio na relaciji Imotski- Zagvozd. Na teren je izašlo pet vatrogasaca s dva vozila. Požar je ugašen, radi se na sanaciji terena i nema ozlijeđenih, rekli su nam vatrogasci

U četvrtak ujutro, iza 9 sati, izbio je požar na autobusu koji je vozio na relaciji Imotski- Zagvozd, javlja policija.

Kako je izvijestila Policijska uprava splitsko- dalmatinska, prema prvim informacijama u događaju nitko nije ozlijeđen.

U prijevozničkoj tvrtki Miškić Bus d.o.o. kažu nam kako su djeca sa svojim profesorima već nastavila putovanje prema Zadru. Po njih je odmah došao drugi autobus.

Čitaj još:   SUTRA CRNOGORCI SLAVE MARŠALA: Zahvalni građani Titograda i Podgorice, dižu spomenik Titu, evo kako on izgleda! (VIDEO)

– Puknulo je crijevo od ulja i zapalilo se. Nema nikakvih problema, nije bilo panike, djeca su dobro – kažu u tvrtki Miškić Bus dodajući nam kako je riječ o srednjoškolcima.

Vatrogasci su dobili dojavu u 9: 15 sati, u autobusu je bilo 52 djece koja su išla na ekskurziju, rekli su vatrogasci za 24 sata. Na teren je izašlo pet vatrogasaca s dva vozila. “Požar je ugašen, radi se na sanaciji terena”, rekli su vatrogasci na licu mjesta za printane medije…

BONUS VIDEO: Zapalio se autobus u Novom Jelkovcu

Izvor 24.sata.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more