IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Strašno nevrijeme pogodilo grad u komšiluku: “Nebo se srušilo na grad”, ulice pod vodom, zabijelilo kao usred januara… (foto, video)

Jako olujno nevrijeme tokom popodnevnih sati pogodilo je Šumadciju i okolinu. Jaka kiša praćena je krupnim i intenzivnim gradom…

KRAGUJEVAC: Regija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 13, 06. 2024… 17: 52… Strašno nevrijeme pogodilo grad u komšiluku: “Nebo se srušilo na grad”, ulice pod vodom, zabijelilo kao usred januara… (foto, video)

Ranije smo izvještavali o oluji koja je zahvatila određene dijelove Bosne i Hercegovine, ista situacija odvijala se i u susjednoj Srbiji.

Snažna superćelijska oluja pogodila je Kragujevac, za kratko vrijeme dijelovi grada već su bili pod vodom a sami centar je zabijelio led stvarajući prizore kao usred januara.
Ova superćelijska oluja sada nastavlja put Pomoravlja i dalje donosti veoma krupan grad, javljaju tamošnji mediji.
– Sve je obelelo za samo par minuta. Ulice i terase, dIJelovalo je na trenutak kao da je zima i da je pao snIJeg usred juna. Na pojedinim automobiloma je pročinjena materijalna šteta, kaže za RINU Jovana Pavlović iz Gornjeg Milanovca koja živi u centru grada.

BONUS VIDEO: Nešto Se ČUDNO Dogadja Sa Vremenom – Šta Je To SUPERĆELIJSKA OLUJA?

Čitaj još:   TURSKA FONDACIJA PRIJATELJI SANDŽAKA: NE ŽELIMO RATNE AVIONE IZNAD NEBA NOVOG PAZARA!... ŽELIMO RAD I LJUBAV

Superćelijska oluja iznad Kragujevca…

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more