IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u spoju sa Vagom ili Škorpijom, Bik buntovan, Blizanci strpljivi, Rak zarađuje, Lav voli starije, trzavice za Djevicu, Strijelac sa stavom, Jarac borac, Vodolija pred raskidom, Ribe stidljive. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19. jun 2022. godine.

OVAN
Posao: Nećete tražiti oslonac drugih ljudi, već ćete snagu naći u sopstvenoj vjeri. Krčite trenutno put, koji vam je na neki način blokiran, ukoliko ne budete sa velikim entuzijazmom naprijed krenuli.
Ljubav: Polje emocija je kod vas dovoljno dobro naglašeno, ovaj put i nećete odustati od osobe na koju često mislite.
Zdravlje: Pokušavate da se dovoljno hidrirate.

BIK
Posao: Imate odličnu startnu poziciju, ali put do zvijezda je u suštini kod vas otežan. Novca ukoliko trenutno nema na zadovoljavajućem nivou, ne očajavajte vrjieme za naplatu dolazi u skorije vrijeme.
Ljubav: Ukoliko ste sa nekom osobom prekinuli priču, imaćete priliku da ponovo uspostavite odličnu komunikaciju.
Zdravlje: Bolovi u prijedelu vrata.

BLIZANCI
Posao: Kada su novčane transakcije u pitanju možete da se nadate povećem finansijskom prilivu. Bićete podstaknut novim idejama u vezi oblasti kojom se bavite. Ukoliko je to izdavaštvo, nećete pogriješiti u svojim odlukama.
Ljubav: Možete da se nadate solidno dobrim aspektima, kada su emocije u pitanju. Jedna Djevica vas maksimalno podržava, ovaj put.
Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

RAK
Posao: Nemate namjeru da se nekome pravdate kada je određena količina novca u pitanju, koja se trenutno našla na vašem bankovnom računu. Ne morate da se pravdate oko naplate koja vam u suštini sleduje.
Ljubav: Ne produbljujte problem ovaj put, jer sve ima svoj rok trajanja kao i ove loše postavke koje su prolaznog karaktera.
Zdravlje: Pazite se oscilacije pritiska.

LAV
Posao: Ne morate da žurite koliko se od vas traži da se dobro informišete u vezi transakcija koje bi sproveli, ukoliko se bavite prodajom. Vaše trgovačke sposobnosti su na nivou koji ste tražili u većoj mjeri.
Ljubav: Pokazatelji vašeg trenutnog emotivnog stanja su odlični i možete biti dosta sretne ruke kada su izjave ljubavi u pitanju. Jedan Jarac je odličan izbor.
Zdravlje: Odličnog ste zdravlja ovaj put.

Čitaj još:   SARAJEVO, SVJEDOK NA SUĐENJU GENERALU DREKOVIĆU: "Nismo imali municije za razbacivanje..." (foto)

DJEVICA
Posao: Ukoliko ste imali probleme sada možete da nadate solidnom finansijskom prilivu, kroz transakcije koje se nastavljaju kroz jedan solidno pozitivan trend.
Ljubav: Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Vodoliju i da započnu solidnu romansu. Ne tražite mnogo pa će vaše želje biti uslišene.
Zdravlje: Povišena temperatura je malo učestalija kod vas.

VAGA
Posao: Umijete više stvari odjednom da radite i ne dozvoljavate da vam se neko miješa u izbor, koji trenutno imate. Ostajete dosljedni zadatku koji imate i volite da radite ono za šta ste se izborili.
Ljubav: Zaljubive ste prirode ovaj put. Morate da se suzdržite kada je u pitanju emotivna blokada partnera koja će u suštini brzo proći.
Zdravlje: Volite da se bavite fitnesom.

ŠKORPIJA
Posao: Već duže vrijeme radite poslove koji zahtjevaju mnogo više snage. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate. Nećete očajavati kada su trenutne prepreke u pitanju.
Ljubav: Možete očekivati izuzetan, noćni provod. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, emocije neće izostati. Imate odličnu priliku da se opuštite na solidan način.
Zdravlje: Osjetljivost reproduktivnih organa.

STRIJELAC
Posao: Ukoliko ste timski igrač imate veliku šansu da završite sa aranžmanima i ugovorima, koje ste odavno već započeli. Ne pokušavajte da se stavljate u podređen položaj na osnovu površnih rezultata.
Ljubav: Vaša zvijezda vodilja je neko iz prošlosti. Morate da se snađete za nešto bolju poziciju koja nije nedostižna.
Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC
Posao: Ne osjeća se ljenost nego samo rigidan stav, kada su vaše promjene u pitanju. Volite da primenjujete tradicionalne poteze kada je u pitanju poslovna prilika koja vam se pruža ovaj put.
Ljubav: Ukoliko vam se pojavi neko od ranije, ono što toj osobi možete da pružite je samo prijateljska ruka pomirenja.
Zdravlje: Solidno.

Čitaj još:   Vic dana Plavuša na testu inteligencije u vrijeme korone...

VODOLIJA
Posao: Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svijetu, što je u suštini loša percepcija. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspijeva.
Ljubav: Niste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savjetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.
Zdravlje: Imate blokadu.

RIBE
Posao: U životu vam ništa lako nije došlo, uvijek ste imali začuđujuću snagu kao i ovaj put. Imate dovoljno izazova, kada je pobjednički stav u pitanju kojem težite. Neko vam se stalno ispriječi na putu i pokušava da sa vama dovoljno manipuliše.
Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo ono što čujete od svoje simpatije. Imaćete mnogo više načina da se stvari skockaju u vašu korist.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more