IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NERVOZA ZBOG GUŽVE: Tuča na graničnom prelazu sa BiH… (foto, video)

Zbog ubacivanja u kolonu dok svi čekaju, prišao i udario vozača kroz prozor, kako se vidi u snimku objavljenom na graničnog prijelaza, “jedan muškarac je kroz prozor automobila napao vozača”…

NOVA KLADUŠA: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 20. 06. 2022… 00: 28… NERVOZA ZBOG GUŽVE: Tuča na graničnom prelazu sa BiH… (foto, video)

Obračun šakama zbog preticanja kolone na graničnom prijelazu Maljevac…

VELIKE gužve na graničnom prijelazu Maljevac prema Hrvatskoj kod Velike Kladuše, koje traju tokom cijelog dana, izazvale su veliku nervozu i kod putnika…

Danas je na graničnom prijelazu Maljevac kod Velike Kladuše u koloni prema Republici Hrvatskoj, zbog dugog čekanja, sparine i nervoze došlo do obračuna dva vozača zbog ubacivanja u kolonu.

Kako se vidi u snimku objavljenom na Twitteru graničnog prijelaza Maljevac, “jedan muškarac je kroz prozor automobila napao vozača”.

Ako se nađete u takvoj situaciji i ukoliko saobraćajne policije nema u blizini, osobu koja vas je napala možete prijaviti i graničnom policajcu na licu mjesta.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: MASOVNA TUČA U CENTRU GRADA (foto i video)

Kazna u BiH za neopravdano preticanje kolone je 100 KM i mjesec oduzimanje vozačke dozvole.

U Hrvatskoj kazna se kreće od 1.000 kuna na više.

Ukoliko morate preko reda na granicu to morate uz opravdan razlog najaviti voditelju smjene granične policije i uz njegovo odobrenje tako nešto napraviti, navode na stranici gpmaljevac.com.

Na kraju se ipak sve dobro završilo, a ono što je najvažnije, nije bilo povrijeđenih.

Kako javljaju iz BIHAMK-a, pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima: Doljani, Izačić, Velika Kladuša, Orašje, Gradina i Bosanska Gradiška.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

IZVOR agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more