IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“NEMOJ DA TI SLOMIM NOS!”: Verbalni okršaj u Skupštini Crne Gore, skoro prerastao u fizički sukob… (foto, video)

Na današnjoj sjednici Skupštine Crne Gore došlo je do oštre rasprave između poslanika koja je skoro prerasla u fizički obračun…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. VII 2022… 18: 38… “NEMOJ DA TI SLOMIM NOS!”: Verbalni okršaj u Skupštini Crne Gore, skoro prerastao u fizički sukob… (foto, video)

„Nemoj nos da ti slomim“: Okršaj Milačića i Ivanovića u crnogorskom parlamentu…

Sve je počelo kada je Marko Milačić, poslanik Prave Crne Gore, optužio ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića da je uzimao kredite i “kupio diplomu na pumpi u Zatonu”.

Na to je reagovao Dragan Ivanović, poslanik SNP- a, nazvavši Milačićeve riječi izmišljotinama. Joković je, također, Milačiću poručio da ne laže.

Nakon toga došlo je do zaoštravanja situacije jer je Milačić rekao Ivanoviću “pođite u Kuče ako smijete”. Ivanović je burno reagovao prijetivši Ivanoviću da će mu slomiti nos.

Čitaj još:   Vjernici CPC naložili badnjake u Nikšiću; Vladika Bojović: Ne smijemo biti tužni, nego srećni i spremni da odbranimo državu... (foto)

Milačić je potom Ivanovića pozvao da dođe do njega kako bi se fizički obračunali. U tom trenutku data je pauza kako bi se užarena atmosfera smirila.

Verbalnu raspravu je pokušala da smiri potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak, govoreći Ivanoviću-nemojte.

“Šta nemojte, nemoj da se dignem da mu nos slomim”, revoltirano je kazao Ivanović.

“Pa dođi”, odgovorio mu je Milačić.

DONUS VIDEO: Dragan Ivanović Marku Milačiću: „Nemoj nos da ti slomim“

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more