IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Oteo, silivao i zvijerski ubio TROGODIŠNJU ANĐELINU, pa se vratio na slavlje… (foto, video)

Tačno prije šest godina dogodio se zvjerski zločin koji je šokirao Srbiju, kada je 34- godišnji Vladica Rajković iz sela Vratarnica kod Zaječara, oteo s rođendana svoju komšinicu trogodišnju Anđelinu Stevanović, silovao je, a potom i ubio…

ZAJEČAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 09. VII 2022… 17: 38… SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Oteo, silivao i zvijerski ubio TROGODIŠNJU ANĐELINU, pa se vratio na slavlje… (foto, video)

Tog 9. jula 2016. Vladica je bio na rođendanu kod djeteta svog brata. Uzeo je Anđelinu za ruku i rekao da je vodi u šetnju. Niko od prisutnih nije ni pomislio da bi moglo da se dogodi nešto loše.

Naime, Vladica se na toj proslavi igrao s djecom, dozvoljavao je da ga jašu, šalio se s njima i bio vidno nasmijan.

Vladica se u jednom trenutku išunjao i odveo žrtvu, kako je kasnije utvrđeno, do potoka u šumi. Tamo ju je zvjerski silovao, a potom je tukao rukama i nogama, da bi na kraju uzeo kamen i zvjerski je udarao u glavu– podsjeća izvor:

Monstrum se nakon toga okrenuo i otišao kući, a unakaženo tijelo djevojčice ostavio je kraj potoka. Kada je stigao kući, oprao je krvavu garderobu i stavio da se suši na žicu. Nakon toga smireno i u čistoj odjeći odlazi na rođendan i nastavlja da pije.

Čitaj još:   KAD IZAĐU VAN ZADRUGE: Edisu će biti jedna od četiri žene, vjenčaće se udžamiji, Dragana se povjerila"Lepom Mići",misli da ih ne snimaju (foto i video)

Ubrzo Anđelinina majka primjećuje da je nema i prisutni na proslavu počinju da je traže. Mještani sela se uključuju, ali i policija.

Djevojčicin ujak primijetio je da se Vladica presvukao i uhatio ga za kragnu i pitao gdje je ona, ali je Vladica davao nepovezane odgovore. Policija je uhapsila Rajkovića i on je priznao zločin i odveo inspektore na mjesto zločina– navodi sagovornik Kurira…

Djetetov leš bio je skroz neprepoznatljiv, vidljive su bile stravične povrede, a glava trogodišnje djevojčice bila je smrskana. Surovi ubica tada je šokirao inspektore jer je priznao i da je samo mjesec dana ranije ubio komšinicu 47- godišnju Draganu Stanković, za koju se sumnjalo da je otputovala. Rajković i žrtva su zajedno pili, a onda je Vladica zadavio i njeno tijelo bacio u rijeku Timok, gdje su njeni posmrtni ostaci pronađeni.

izvor Hayat.ba

Čitaj još:   ZBOGOM, LJETO: Danas oblačno, od sutra kiša, pljuskovi i grmljavina, vrijeme u narednih nekoliko dana je... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more