IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UNIKATNA VIJEST: Predsjedništvo DPS- a odlučilo- uskraćuju podršku Vladi DRITANA Abazovića… (foto, video)

Predsjedništvo DPS- a se odlučilo na ovaj potez nakon što je u petak Vlada usvojila predlog Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 10. VII 2022… 15: 38… UNIKATNA VIJEST: Predsjedništvo DPS- a odlučilo- uskraćuju podršku Vladi DRITANA Abazovića… (foto, video)

Na današnjoj sjednici Predsjedništvo Demokratske partije socijalista je odlučilo da uskrati podršku Vladi na čijem je čelu Dritan Abazović, saznaje CdM.

Predsjedništvo DPS-a se odlučilo na ovaj potez nakon što je u petak Vlada usvojila predlog Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve.

Portparol DPS- a Miloš Nikolić je u petak nakon saopštenja Vlade da je usvojila Temeljni ugovor sa SPC, saopštio da je jasno šta su naredni potezi.

Nakon usvajanja Temeljnog ugovora, iz te partije su najavili mogućnost uskraćivanja podrške Vladi, dok su iz Socijaldemokratske partije najavili podnošenje zahtjeva za skraćenje mandata Skupštini.

Čitaj još:   VIC DANA: Plavuša u salon automobila i... (foto)

Glavni odbor Demokratske partije socijalista je 21. aprila podržao formiranje manjinske vlade, a poslanici su 28. aprila na Cetinju izabrali 43. Vladu.

Glavni odbor Socijaldemokrata juče je jednoglasno podržao Inicijativu za skraćenje mandata Skupštini.

Za usvajanje predloga Temeljnog ugovora sa SPC u petak je glasalo 13 članova Vlade, pet ministara je izuzelo mišljenje, dok troje nije bilo na sjednici.

Uskoro opširnije…

BONUS VIDEO: INFO PLUS #ABAZOVIĆ: DPS I SDP NEĆE RUŠITI VLADU #DF: ABAZOVIĆ I JOKOVIĆ DA SE DRŽE OBEĆANJA…

izvor CdM.me

DRAGINJA Vuksanović- Stanković ministarki Marović: I VAS JE ODLAZEĆI PREMIJER ISKORISTIO…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković poručila je ministarki evropskih poslova Read more

Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more