IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOTOR: Jutros izgorio Mercedes, BMW i Porche… (foto)

Rano jutros su na Maceu u centru Kotora izgorjela su tri putnička vozila, prenosi Radio Kotor, kako javlja Skala radio, vatra je uništila gotovo stoprocentno Mercedes, BMW i Porche…

KOTOR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. VII 2022… 11: 58… KOTOR: Jutros izgorio Mercedes, BMW i Porche… (foto)

Rano jutros, u 4.15 sati u centru Kotora izgorjela su tri automobila. Vatra je uništila gotovo stoprocentno Mercedes, BMW i Porche.

Kako je za portal radio Skala izjavio zamjenik komandira Službe zaštite i spašavanja Kotor Edo Kovačić, policija je prijavila požar na vozilima koji se dogodio u mjestu Maceo.

Vozila su, kazao je on, bila parkirana jedno do drugog i vlasništvo su, kako se nezvanično saznaje, jednoga vlasnika. Vozila su registrovana u Kotoru.

Čitaj još:   Prilog TV Prva izazvao burne reakcije: CRTAJU METE ONIMA KOJI SU ISTAKLI CRNOGORSKE ZASTAVE... (foto, video)

Kovačić je kazao da su na lice mjesta izašla 5 vatrogasaca sa dvoje vozila, koji su brzom intervencijom uspjeli da ugase požar.

Na licu mjesta je policija koja vrši uviđaj.

Sumnja se da je požar namjerno izazvan.

izvor Radio SKALA.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more