IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Nema društvenog pomirenja dok Kovačević ne ode sa funkcije predsjednika Opštine NIKŠIĆ… (foto, video)

Budući da skandalozne izjave predsjednika Opštine Nikšić ne jenjavaju, te da svaka od njih je pošiljalac veoma opasnih poruka, jasno je da Marko Kovačević politički preživljava na temelju (samo)izmišljene priče o ugroženosti jedne nacionalne grupe u Crnoj Gori, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić...

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 21. VII 2022… 10: 38… DPS: Nema društvenog pomirenja dok Kovačević ne ode sa funkcije predsjednika Opštine NIKŠIĆ… (foto. video)

Iz nikšićkog DPS- a su izjave Kovačevića ocijenili kao “skandalozne”, te da “ne jenjavaju i da je svaka od njih pošiljalac veoma opasnih poruka, jasno je da Marko Kovačević politički preživljava na temelju (samo)izmišljene priče o ugroženosti jedne nacionalne grupe u Crnoj Gori”.

“Perfidno i podlo, kako je i svojstveno pijunu Aleksandra Vučića i podaniku Crkve Srbije, nastavlja da, sa pozicije koju, na nesreću građana Nikšića pokriva, potpiruje i onako već dovoljno uzavrele tenzije u društvu, te da, tipično đilkoški, raspiruje mržnju. Nedopustivo je da se sa čelne pozicije opštine naglašava mogućnost nekakve (samo)odbrane kroz rečenicu “ako oni to ne budu mogli, mi ćemo znati sami da se zaštitimo”.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: CRNA GORA JE PARALIZOVANA

Kako su naveli iz DPS- a, takve namjere treba “prozreti”…

“Jeftine namjere Marka Kovačevića treba prozreti, a njegovo političko djelovanje prezreti, jer na vrata na koja ovaj pomiritelj uđe, dostojanstvo, međusobno poštovanje i uvažavanje kroz prozor iskaču. Ovaj poklonik četničkih ideologija, iz čijih usta je izašlo da su odbornici koji nijesu njegovi poslušnici ideološki mutanti i šovinisti, te da su građani sa Trga slobode, čija je tragična krivica ljubav prema svojoj, a ne tuđoj, državi ekstremistička grupa, a da su oni iz Manastirske ulice koji pjevaju kako kukaju Turci i leleču bule ugroženi, ne treba našem gradu za pomirenje.

U krajnjem, zbog svega navedenog, zbog sramnih narativa i sramotnog djelovanja, je jasno da nikakvog društvenog pomirenja neće biti, dok god Kovačević ne ode sa funkcije kojoj nije dorastao i koje nije dostojan”, zaključeno je u saopštenju Opštinskog odbora DPS Nikšić…

BONUS VIDEO: Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević negirao genocid u Srebrenici…

izvor Kolektiv.me

DPS: Vlada više nema našu podršku ako Abazović smatra da je Temeljni ugovor usvojen… (foto, video)

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da ako premijer Dritan Read more

Čitaj još:   DPS: Mandatar postupa kao vjernik, neobično da Javni servis prenosi događaj koji može biti rizičan po zdravlje ... (foto)
DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima… (foto)

U Pljevljima stali svi važniji infrastrukturni projekti izuzev onih koji Read more

DPS: Imenovanje Šukovića osveta našoj partiji… (foto, video)

Imenovanje Predraga Šukovića, osobe koja je pravosnažno osuđena zbog prijetnji Read more

ALEKSANDRA Vuković: DPS podnio krivične prijave zbog događaja u kotorskom parlamentu…

"Pored činjenice da je predsjednik Opštine Kotor još ranije izgubio Read more