IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGIČNI KRAJ: Petostrukog prvaka svijeta nakon nesreće pojeli medvjedi… (foto, video)

Život su u ovoj nesreći izgubili Zoja Kajgorodova, organizator puta, zatim šef kompanije za mobilne telefone Sergej Kolesnjak, ali i petostruki svjetski prvak u biatlonu, Igor Malinovski, 25- godišnjak koji je pilotirao letjelicom…

KAMČATKA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak 22. VII 2022… 19: 28… TRAGIČNI KRAJ: Petostrukog prvaka svijeta nakon nesreće pojeli medvjedi… (foto, video)

Tragedija koja se dogodila na Kamčatki, kada je troje mladih Rusa poginulo u padu helikoptera dobila je još jeziviji nastavak, s obzirom na to da su njihova tijela raskomadali i pojeli medvedi, javlja Metro.

Život su u ovoj nesreći izgubili Zoja Kajgorodova, organizator puta, zatim šef kompanije za mobilne telefone Sergej Kolesnjak, ali i petostruki svjetski prvak u biatlonu, Igor Malinovski, 25-godišnjak koji je pilotirao letjelicom.

Istraga je navodno utvrdila da su njihova tijela nakon incidenta odvukli i pojeli medvjedi…

“Ostatke poginulih turista nakon pada helikoptera Robinson na Kamčatki odvukli su medvjedi”, prenio je kanal 5TV, pozivajući se na lokalne izvore.

Rođen 1997. godine u gradu Milkovo na Kamčatki, još kao dečak je počeo da se bavi biatlonom, a da je ekstremno talentovan pokazali su rezultati, pošto je u juniorskoj konkurenciji osvojio čak pet trofeja najboljeg na svijetu, od čega tri 2017. i 2018. godine, i smatran je jednom od najvećih mladih nada svjetskog biatlona, pa je već sa 20 godina dobio šansu da se okuša u seniorskoj konkurenciji, što je za biatlon rijetkost.

Čitaj još:   MILE Dodik sa zebnjom gleda Vučića, kola krenula nizbrdo, KAKAV SUNOVRAT I UVOD U BANKROSTVO... (foto i video)

No, uprkos ogromnom talentu nije uspio da napravi iskorak, pa je kako je vrijeme prolazilo sve manje i manje imao interesovanja za ovaj sport, da bi početkom pandemije koronavirusa odlučio da okonča karijeru i posveti se letenju, pošto je studirao na Tehničkom fakultetu za pilote civilne avijacije u Omsku. Ubrzo je položio ispit za pilota, i počeo da radi u očevoj kompaniji koja je prevozila ljude do Kamčatke.

Ipak, kada je situacija sa virusom počela malo da slabi, a granice bile sve otvorenije, on je navodno izrazio želju da se u narednim godinama ponovo bar još jednom okuša u biatlonu, ali je taj plan spriječila jedna od najvećih tragedija u novijoj historiji Kamčatke.

Izvor agencije

MIODRAG Vlahović: DRITAN Abazović DA SE JAVNO IZVINI VASKU Akoviću…

Mislim da Dritan Abazović treba da se javno izvini Vasku Read more

Ministarstvo odgovorilo: HELIKOPTER MUP- a SRBIJE SA PORFIRIJEM u CRNU GORU ušao bez dozvole…

Savjet za građansku kontrolu rada policije po sopstvenoj inicijativi provjerava Read more

ČEKAJUĆI 19. AVGUST: ZA DRITANA težak izbor…

Prema informacijama Pobjede, Demokrate Alekse Bečića prihvatiće ponuđenu šansu i, Read more