IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ovacije u Pazaru poslije pobjede: “Tačno smo znali kako da ih dobijemo, uz sumrak Partizana… (foto, video)

Fudbaleri Partizana poraženi su u četvrtom kolu Superlige Srbije od Novog Pazara rezultatom 1: 0, vice prvak je doživeo sumrak u Novom Pazaru može se slobodno reći da tener pakuje kofere i ide iz kluba…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, vijesti, subota, 30. VII 2022… 00: 38… Ovacije u Pazaru poslije pobjede: “Tačno smo znali kako da ih dobijemo, uz sumrak Partizana… (foto, video)

Trener Novog Pazara Vlado Gaćinović otkrio kako je pripremio tim da pobjedi Partizan i da osvoji prve bodove u sezoni.

Poslije tri poraza na početku sezone, Novi Pazar je u petak pobjedio Partizan na svom terenu 1: 0 i osvojio prve bodove ove sezone. Treneru domaćina Vladimiru Gaćinoviću vidno je laknulo zbog toga, a da aplauzi malobrojnih gledalaca dodatno su mu ulepšali utiske koje je ponio kući sa sadiona.

“Meni je ovo najbitnije, zaslužili smo i u prve tri utakmice ovo”, rekao je Gaćinović dok su navijači aplaudirali njegovim igračima. “Vratilo nam se, hvala Bogu, ali mislim da nam se nije vratilo u meri u kojoj smo zaslužili. Danas smo zaslužili da napunimo mrežu Partizana do vrha, tačno smo znali od početka šta hoćemo, kako možemo da ih dobijemo na tranziciji i to smo sačekali. Mislim da je pobeda mogla da bude ubedljivija”, rekao je trener Pazara.

Jad, čemer i očaj- tri riječi za jedan klub- Partizan- pod vođstvom Ilije Stolice, klub koji se protekle sezone borio za titulu do samog kraja, a u tekućoj ima tri kiksa u četiri kola Superlige i već sada i preostali čelnici (a malo poslije ostavke Ivice Ilieva na uštrb šefa struke), fudbaleri i stručni štab mogu da uplate ljetovanje na nekoj egzotičnoj destinaciji, jer su svakako izgubili sve već u sezoni kupanja.

Čitaj još:   UHAPŠEN Ronaldinjo, zbog pokušaja ulaska sa lažnim dokumentima... (foto)

Ovoga puta crno- bijelima je “mjeru uzeo” klub koji je postigao dva gola u tri kola- Novi Pazar je i golom Miloša Mijića iz jedanaesterca koji je skrivio Siniša Saničanin u 22. minutu zbog čega je i isključen. Sve u svemu, velikan iz Humske je na kolenima u najvažnijoj sezoni u novijoj istoriji Srbije.

Umjesto da početkom tekuće sedmice odrade neminovno i promjene trenera, iako nikada nije popularna metoda šok- terapije, u Partizanu su se povinovali volji jednog čovjeka odlučili da, umjesto svetla, potonu još dublje.

Utakmica u Novom Pazaru je trebalo da bude, po Iliji Stolici, prekretnica za nastavak sezone, odskočna daska za početak evropskih kvalifikacija, ali se umjesto toga pretvorila u novu bruku i fijasko kakvu crno-bijeli odavno ne pamte.

Ni protiv Novog Pazar crno- bijeli nisu pokazali kvalitet. Utakmicu su započeli pritiskom na Pazarce, ali muke vicešampiona Srbije kreću u 24. minutu, kada primaju gol iz penala.

Saničanin je uspeo za 7. minuta da dobije dva žuta kartona, te je isključen iz igre. Drugi žuti karton je dobio u šesnaestercu, pa je Mijić je bio siguran sa bele tačke i Novi Pazar je poveo sa 1:0.

Čitaj još:   Traži se od Zdravka Krivokapića: Kandića da smijeni odmah, ova vlast je bizarna i bahata... (foto i video)

Poslije ovakvog sumraka crno- bijelih jasno je da su potrebne drakonske promjene, jer ovakva igra zaista ne priliči Partizanu…

BONUS VIDEO: SMRKLO SE SANIČANINU, I PENAL I ISKLJUČENJE: Mijić sa penala doneo prednost Pazaru / 29. 07. 2022.

izvor iBalkan.net/ agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more