IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDE NAGLI PAD TEMPERATURE, ALI NIJE JOŠ SVE GOTOVO: Vrijeme koje nas očekuje u narednim danima… (foto)

Danas promjenljivo naoblačenje i nestabilno vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 8. VIII 2022… 08: 24… IDE NAGLI PAD TEMPERATURE, ALI NIJE JOŠ SVE GOTOVO: Vrijeme koje nas očekuje u narednim danima… (foto)

Period do 15.08.2022. u usporedbi s proteklim vikendom, sljedećih će dana u Bosni i Hercegovini biti više sunčanog vremena, uz koje će temperature zraka još malo porasti. Iako će temperature biti u laganom porastu ipak neće postojati velika opasnost od toplotnog vala koji može utjecati na zdravlje stanovništva. 

U drugoj polovini dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19°C, a dnevna između 26 i 35°C.

ponedjeljak, 08.08.2022.godine
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Mada će temperature zraka blago opasti, još uvijek će biti mnogo ugodnije u jutarnjim satima, dok su u drugom dijelu dana kod osjetljivih osoba moguće izraženije tegobe, ponajviše u vidu malaksalosti, glavobolje i promjene raspoloženja.

Čitaj još:   NAGLI PAD TEMPERATURE, PRIPREMITE KAPUTE: Kišovito i osjetno hladnije...

U utorak u Bosni pretežno oblačno s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini umjereno od pretežno oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u poslijepodnevnim satima. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, dnevna između 25 i 34°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Djelomično vedro na jugu gdje se pljuskovi očekuju u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a dnevna između 26 i 34°C.

izvor iBalkan.net

NAGLI PAD TEMPERATURE, PRIPREMITE KAPUTE: Kišovito i osjetno hladnije…

Danas se očekuje naoblačenje sa sjeverozapada koje će već u Read more

ZBUNJEN, IZGUBLJEN, NEUPUĆEN: Kako presude čita “pravni ekspert” Christian Schmidt!!! (foto, video)

Visoki predstavnik medijima nije konkretno odgovorio na bilo koje postavljeno Read more

Čitaj još:   Andrej NIKOLAIDIS: Šta se desilo u Nikšiću?- Policija i “Tvrdoš” protiv crnogorskih antifašista... (foto, video)