IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Čelanović: URA će, nakon što završi karijeru poslije izbora, moći da otvori prodavnicu bijele tehnike…

Kako stoje stvari Građanski pokret URA će, nakon što završi svoju karijeru nakon narednih izbora, moći da otvori prodavnicu bijele tehnike- kazao je generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović.

„Neko će raditi na sektoru za televizore, neko na sektoru za mobilne telefone i dekodiranje istih, a neko (iz medijskog ešalona) na sektoru gdje se prodaju pegle…

Možda je rad u sektoru za peglanje najzahtjevniji trenutno jer ovo što smo imali priliku da vidimo i čujemo od strane visokih funkcionera URE je toliko izgužvano (a i zaprljano) da nijedna pegla ne pomaže…

A što se prljavštine tiče, možda je neko dobio veš-mašinu, ko zna“, rekao je Čelanović.

Takođe, dodaje, uz ovu radnju vidi “neki manji ugostiteljski objekat koji posjeduje licencu za prodaju duvanskih proizvoda (u magacinu ima skoro cijeli šleper pa da se ne baci)”.

Čitaj još:   DRAMA U Švajcarskoj: Napadač Srbin, na ulici nožem izbo 16- godišnjeg Švajcarca i 17- godišnjeg Sirijca... (foto)

„I za kraj… Neka knjigovođa ove prodavnice zna da će imati privilegiju voditi bilanse u kožnim rokovnicima, vjerovatno sa zelenim omotom-nek’ miriše na ekologiju“, zaključio je Čelanović. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more