IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine…

Bikovi, ne rizikujte na poslu, Vage, obratite pažnju na pritisak, Djevicama će u poslu sve krenuti na bolje, Rakovima bi bilo najbolje da odu na ljetovanje, a Ribama se smiješi porast primanja, te vredan poklon ili nasledstvo. Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, petak, 12. VIII. 13: 05… Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine…

Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.08.2022. godine…

OVAN

Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva…  Pred vama je dan koji donosi neke poslovne dileme, trzavice i nestabilnosti. Povoljan period kada je u pitanju šansa da ostvarite neko novo poznanstvo…

BIK

Dan u polju doma i porodice otvara pred vama period kada ćete se angažovati i posvetiti ovom životnom segmentu, gdje želite da ostvarite stabilnost. Danas ćete provesti vrijeme baš sa familijom, moguća su zanimljiva dešavanja.

BLIZANCI

Dan u polju pokreta, komunikacije, dogovora, otvoriće vrijeme aktivnosti u svim segmentima. Tokom dana ćete imati užurbanost, jer vjerovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom.

RAK

Aktivirano je vaše polje novca i u narednom periodu će vam otvoriti prilike za jače aktivnosti u ovom segmentu. Danas ćete se usmjeriti na uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, opušteni i zabavni trenuci.

LAV

Dan u polju ličnosti donijeće vam u narednom periodu velike aktivnosti, i želju da mnoge stvari promijenite, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu. Danas se osjećate dobro, i trebali biste da se usmjerite na emotivne i porodične relacije.

Čitaj još:   IVANA PORUČILA NAILI: MENSUR JE OSTAVIO MINU, NIJE MU VIŠE POTREBNA...

DJEVICA

Aktivirano vam je polje podsvjesti, tajni i u narednom periodu ćete promijeniti stavove po vama bitnim pitanjima. Na drugačiji način ćete funkcionisati, što će vam donijeti promjene koje su vam potrebne. Promjenljivo raspoloženje…

VAGA

Dan u polju prijatelja, budućnosti, kontakata, veza otvoriće pred vama vrijeme kada ćete moći da preko drugih osoba ostvarite ciljeve, ali i da se dobro provedete i zabavite. Vrlo podsticajan dan i provešćete ga u društvu prijatelja.

ŠKORPIJA

Dan u polju karijere donosi vrijeme kada će se pokrenuti značajne odluke po pitanju posla, a kod pojedinih će ovo rezultovati i promjenom radnog mjesta ili unapređenjem. Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve ostvarite.

STRIJELAC

Dan u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije otvoriće period kada ćete se jako angažovati i aktivirati u ovim životnim segmentima. Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet sa osobama do kojih vam je stalo.

JARAC

Dan u polju kriza, tuđeg novca, ostavštine, banaka pokrenuće vas u narednom periodu da ovaj segment raščistite i ugrabite finansijske prilike za sebe. Danas vas očekuju troškovi, ali ćete potrošiti pare na zadovoljstvo, pa ne žalite.

VODOLIJA

Dan u polju partnerskih odnosa, emotivnih i poslovnih, otvoriće pred Vodolijama period kada ćete željeti da ovdje napravite značajne promjene, učvrstite relacije koje su vam bitne, a one nestabilne sklonite od sebe. Danas odlično raspoloženje.

Čitaj još:   MOMČILO ZEKOVIĆ ZEKO: Svi smo mi Belvederci (VIDEO)

RIBE

Dan u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice otvoriće pred vama vrijeme kada ćete se jako angažovati da ovaj životni segment sredite i reorganizujete. Danas ćete provesti vrijeme sa ljudima koje volite, vjerovatno članovima porodice…

izvor iBalkan.net

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022…

Za isti dan se predviđa da Blizancima slijedi im ljubav, Read more