IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nema riječi utjehe: Cetinje u svom očaju nije samo, tuguje cijela Crna Gora… (foto, video)

“Cetinje je kao nikada do sad ujedinjeno u boli sa iskrenim osjećanjem tuge koja nas sve pogađa”, kazao je Stanić i članovima porodica kazao da ne postoje riječi utjehe za njih…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 14. VIII 11: 35… Nema riječi utjehe: Cetinje u svom očaju nije samo, tuguje cijela Crna Gora… (foto, video)

Tragedija nezapamćenih razmjera pogodila je Cetinje i Crnu Goru, kazao je danas na Komemirativnoj sjednici gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković. Na Cetinju je danas u Vladinom domu, održana Komemorativna sjednica povodom nezapamćene tragedije koja je pogodila Prijestonicu, kada je Vuk Borilović ubio deset osoba, među kojima dvoje djece i šest ranio.

Komemoracija je počela minutom ćutanja, a poručeno da ne postoje riječi utjehe, te da Cetinje nije samo u svom tugovanju, već da tuguje cijela Crna Gora.

Komemorativnoj sjednici prisustvovali su predsjednik države Milo Đukanović, predsjednica Skupštine  Danijela Đurović, premijer Dritan Abazović, ministri u Vladi, mitropolit CPC Mihailo…

“Od prekjuče je naš grad okovan tugom i šokom, da su nevine žrtve stradale bez bilo kakve krivice u jednom bezumnom napadu. Ovakav dan se ne pamti…

Čitaj još:   SRĐAN VUKADINOVIĆ: Politički Mapet šou i SITUACIJA U CRNOJ GORI... (foto)

Pamtićemo sa posebnim poštovanjem našu Natašu i njene anđele Mašana i Marka, našu Danicu, Dimitrija, Rajka, Aleksandra i Milu, Mitra, Gorana. Njihovi brutalno prekinuti životi ostaju dio naših sjećanja, ali i opomena svima da učinimo sve da se ovakav tragičan događaja više nikada ne ponovi”, rekao je Đurašković.

Potpredsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje Mirko Stanić istakao je da je Cetinje obavijeno tugom kao nikada do sad.

“Cetinje je kao nikada do sad ujedinjeno u boli sa iskrenim osjećanjem tuge koja nas sve pogađa”, kazao je Stanić i članovima porodica kazao da ne postoje riječi utjehe za njih.

“Cetinje u svom tugovanju nije samo tuguje cijela Crna Gora. Podrška iz drugih gradova mnogo znači”, naveo je rekao.

Stanić je naglasio i da je Crnu Goru kao mnogo puta do sad, nažalost, ujedinila tuga…

BONUS VIDEO: Detalji masakra u Cetinju | Crna Gora / Cetinje ne pamti ovakvu tragediju

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more