IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan optimističan, Bik ima partnerovu podršku, Blizanci nervozni, Rak želi predah, Lav želi da se mijenja, Djevicu mori insomnia, Vaga „trza“ na Vodoliju, Škorpija u dobroj kondiciji, Strijelac zategnut, Jarac pobjednički raspoložen, a Ribe u problemima…

Ovo je dnevni horoskop za 16. avgust 2021. godine.

OVAN
POSAO: Osjeća se doza nestrpljivosti, pa se u tom duhu i donose odluke. Pazite se ishitrenosti i ne pokazujte bijes prema kolegama, ukoliko vam ne bude išlo onako kako ste zamilili.
LJUBAV: Jedan Rak vas dovoljno intrigira pa se možete opustiti uz ovu osobu u toku dana. Morate da shvatite da je vrijeme prolazna kategorija i da ste sami krojač svoje sudbine.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BIK
POSAO: Ne očajavajte ukoliko su vam prihodi naglo opali. Trend se neće nastaviti u tom pravcu i ne očajavajte zbog trenutnih aspekata koji vam ne idu na ruku.
LJUBAV: Kada su u pitanju partner i zajednički život imate na umu određene korekcije. Bićete istrajni u svojim namjerama i postavićete stvari na svoje mjesto.
ZDRAVLJE: Grlo vam je slabija strana, trenutno.

BLIZANCI
POSAO: Niste se dovoljno zapitali koliko dugo možete da istrpite pritisak, jer se osjeća poveće zagušenje od posla kojim se bavite. Pokažite više entuzijazma.
LJUBAV: Ukoliko ste mislili da je kraj romansi u kojoj ste trenutno imaćete utisak da ste samo neke detalje preuranjeno shvatili. Nastavljate u svom duhu da rješavate svoje emotivne probleme.
ZDRAVLJE: Polja zdravlja nije loše naglašeno.

RAK
POSAO: Niste u mogućnosti da birate sa kim ćete da sarađujete ali isto tako ni aranžmane koji vam se dostavljaju. Ne očajavajte, jer vam slijedi odličan period.
LJUBAV: Pojačana tenzija u braku može biti danas pogubna za vas. Pokušajte da budete otvoreniji prema sebi i priznate slabosti koje bi mogli da prevaziđete u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. oktobar 2023. godine

LAV
POSAO: Ukoliko radite u privatnom sektoru i još za sebe imaćete odlične poslovne mogućnosti, pa ih iskoristite u narednom periodu.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni ne morate da očajavate, jer se uviđa promjena koja vam slijedi još u toku današnjeg dana.
ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

DJEVICA
POSAO: Pokazujete poveću zainteresovanost za plan, koji pravite za naredni period. Bićete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa ljudima da ćete poželjeti jaču interakciju kroz vrijeme.
LJUBAV: Ne želite da se raspravljate sa partnerom, ali to se konstantno ponavlja. Želite da ostvarite harmoničnu situaciju u kojoj ćete oboje uživati, ali vam to danas ide malo teže.
ZDRAVLJE: Isuviše ste se umorni.

VAGA
POSAO: Pokazujete poveći entuzijazam na polju posla i na nekim detaljima ćete sigurno mnogo toga poraditi kako bi došli do solidnije novčane sume.
LJUBAV: Osjećate se odlično u prisustvu jednog Lava. Imate ozbiljne namjere da se zaljubite i okrenete novi list u svom životu.
ZDRAVLJE: Pojačavate trening.

ŠKORPIJA
POSAO: Polje inostranstva vam pruža priliku da se osamostalite i promijenite sredinu u kojoj živite. Možete biti iznenađeni ishodom svoje odluke.
LJUBAV: Smatrate da su neke vaše riječi uzalud upotrijebljene kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Bilo bi dobro da budete otvoreniji samo prema sebi.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Poslovni plan vam teče solidno i svjesni ste svojih kvaliteta, koji vam mogu pomoći da dođete do nešto više pozicije.
LJUBAV: Partner ne želi da dijeli mnogo stvari sa vama. Osjeća se doza pritajenosti i to može da vas baci u očaj.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste trenutno u fazi kada tražite posao ne očajavajte ukoliko se na prvu loptu uviđa da će vas odbiti. Budite uporniji kada su vaše želje u pitanju.
LJUBAV: Niste zainteresovani za emotivni život. Živite za slobodu i želite svaki dio ovoga dana da provedete na sopstveni način. Osjećate se rasterećeno.
ZDRAVLJE: Solidno.

Čitaj još:   KAKO JE OVO MOGUĆE: U centru parkirao auto na krov kuće... (foto i video)

VODOLIJA
POSAO: Ne želite da imate dosta obaveza, jer smatrate da se ne snalazite dovoljno dobro zbog vremena koje ulažete u radne aktivnosti.
LJUBAV: Niste imali namjeru da se zaljubite, ali kada se to već desilo ne očajavajte ukoliko simpatija ne obraća pažnju na vas.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

RIBE
POSAO: Ne marite dovoljno za svoje obaveze pa šef može da vas prekori. Biće dovoljno vremena da neke detalje dovedete u red.
LJUBAV: Imate šansu da upoznate izuzetno zanimljivu osobu na zabavi, koju već planirate. Ukoliko vas nešto spriječi ne očajavajte.
ZDRAVLJE: Solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more