Vijesti

BRAVO BH ZMAJ VRAĆA SE U SARAJEVO: Džanan Musa se osjeća dobro nakon što je završio u crnogorskoj bolnici… (foto, video)

Jedan od najboljih bh. košarkaša Džanan Musa poslije utakmice protiv Crne Gore u Podgorici završio je na Urgentnom odjelu Kliničkog centra Crne Gore, ali je dobro i vratit će se ostatkom ekipe u Sarajevo, potvrđeno je za bh printane medije…

PODGORICA: Svijet, SPORT, vijesti, četvrtak, 25. VIII, 19: 35… 00: 38… BRAVO BH ZMAJ VRAĆA SE U SARAJEVO: Džanan Musa se osjeća dobro nakon što je završio u crnogorskoj bolnici… (foto, video)

Novi član Reala na startu utakmice protiv Crne Gore žalio se na bol u predjelu jabučice na vratu…

Još u ranom dijelu utakmice Musa je dobio udarac u predjelu vrata, što je za trenutak podsjetilo na jezivu povredu iz finiša prole sezone kada je nastupajući za Breogan doživio rupturu dušnika u meču protiv Manrese u okviru španske ACB lige.

Rusmir Musa, otac reprezentativca Bosne i Hercegovine Džanana Muse, oglasio se na “Facebooku” i poručio je da oporavak teče bolje od očekivanog, te da bosanskohercegovački košarkaš već razmišlja o napuštanju bolnice.

Sjajni bh. košarkaš tada je odmah nakon utakmice morao na hitan operativni zahvat na vratu jer je zbog udarca imao probleme s disanjem, da bi ga već sljedećeg dana prebacili na redovno odjeljenje u bolnici gdje je i počeo s procesom rehabiliacije.

Kako su nam potvrdili iz KS BiH, Musa je nakon utakmice završio u bolnici na dodatnim pregledima, a nešto kasnije je stigla vijest da je dobro, te da će se večeras vratiti s ekipom u Sarajevo.

Podsjetimo, košarkaši Bosne i Hercegovine su poraženi u prvom kolu druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u gostima kod selekcije Crne Gore rezultatom 88: 69, a naredni meč igramo za tri dana u Sarajevu protiv Francuske…

BONUS VIDEO: Džanan Musa za TVSA- prva izjava nakon potpisa za Real Madrid

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Čovjek koji je prijetio ALEKSANDARU Vučiću smrću, iza sebe ima 50 kaznenih djela… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak je izjavio da je žitelj Sombora koji je uhapšen…

2 sata ago

ALISI RAMIĆ uručen akt za izdržavanje zatvorske kazne, SLUŽIT ĆE JE U TUZLI… (foto)

Alisi Ramić uručen je uputni akt za izdržavanje kazne. Ona je osuđena da je u…

2 sata ago

HOROR u Švicarskoj: MOTIV NAPADA I DALJE JE NEJASAN- Nožem nasumično napadao ljude nožem na ulici, više ranjenih… (foto)

Dvoje ljudi je teško, a još četvero lakše ranjeno u napadu nožem na prolaznike u…

2 sata ago

Horor na NBG: BJEŽALA KRVAVA…” Komšije otkrile detalje zločina i zašto je Lela došla u stan na Novom Beogradu… (foto, video)

Nikola Lazarević počinio je zločin jučer popodne kada je prvobitno došao u stan njegove emotivne…

6 sati ago

Draško ĐURANOVIĆ: Što Vučić neće, Crna Gora mora! (foto)

Rezolucija o genocidu nije prošla! Ne, nema razloga za slavlje ovdašnjih ljubitelja dalaj lame, ,,srpskog…

10 sati ago

This website uses cookies.