IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO BH ZMAJ VRAĆA SE U SARAJEVO: Džanan Musa se osjeća dobro nakon što je završio u crnogorskoj bolnici… (foto, video)

Jedan od najboljih bh. košarkaša Džanan Musa poslije utakmice protiv Crne Gore u Podgorici završio je na Urgentnom odjelu Kliničkog centra Crne Gore, ali je dobro i vratit će se ostatkom ekipe u Sarajevo, potvrđeno je za bh printane medije…

PODGORICA: Svijet, SPORT, vijesti, četvrtak, 25. VIII, 19: 35… 00: 38… BRAVO BH ZMAJ VRAĆA SE U SARAJEVO: Džanan Musa se osjeća dobro nakon što je završio u crnogorskoj bolnici… (foto, video)

Novi član Reala na startu utakmice protiv Crne Gore žalio se na bol u predjelu jabučice na vratu…

Još u ranom dijelu utakmice Musa je dobio udarac u predjelu vrata, što je za trenutak podsjetilo na jezivu povredu iz finiša prole sezone kada je nastupajući za Breogan doživio rupturu dušnika u meču protiv Manrese u okviru španske ACB lige.

Rusmir Musa, otac reprezentativca Bosne i Hercegovine Džanana Muse, oglasio se na “Facebooku” i poručio je da oporavak teče bolje od očekivanog, te da bosanskohercegovački košarkaš već razmišlja o napuštanju bolnice.

Čitaj još:   DRITAN NAKON SRAMOTNE IZJAVE MINISTRA CRNE GORE: "Glasat ću za SMJENU Leposavića!" (VIDEO)

Sjajni bh. košarkaš tada je odmah nakon utakmice morao na hitan operativni zahvat na vratu jer je zbog udarca imao probleme s disanjem, da bi ga već sljedećeg dana prebacili na redovno odjeljenje u bolnici gdje je i počeo s procesom rehabiliacije.

Kako su nam potvrdili iz KS BiH, Musa je nakon utakmice završio u bolnici na dodatnim pregledima, a nešto kasnije je stigla vijest da je dobro, te da će se večeras vratiti s ekipom u Sarajevo.

Podsjetimo, košarkaši Bosne i Hercegovine su poraženi u prvom kolu druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u gostima kod selekcije Crne Gore rezultatom 88: 69, a naredni meč igramo za tri dana u Sarajevu protiv Francuske…

BONUS VIDEO: Džanan Musa za TVSA- prva izjava nakon potpisa za Real Madrid

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more