IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Njemački mediji posebnu pažnju posvetili NBA zvijezdi: “Kartao se i pušio”, velika prašina oko Dončića… (foto, video)

Aktuelni evropski šampion razbijen je od strane jednog od domaćina predstojećeg Eurobasketa, a Dončić je u ovom susretu bio najbolji pojedinac u redovima Slovenaca sa 23 poena, šest skokova i pet asistencija.

KELN: Svijet, Sport, vijesti. utorak, 31. VIII, 00: 38… Njemački mediji posebnu pažnju posvetili NBA zvijezdi: “Kartao se i pušio”, velika prašina oko Dončića… (foto, video)

Njemački mediji su nakon pobjede svoje reprezentacije nad Slovenijom (90: 71) u okviru kvalifikacija za Mundobasket, posebnu pažnju posvetili NBA zvijezdi Luki Dončiću, za kog su, između ostalog, naveli da je veče prije utakmice pušio cigarete i da se kartao…

Ipak, ovakvo izdanje prve zvijezde Dalas Maveriksa nije bilo dovoljno za bolje izdanje ekipe Aleksandra Sekulića, koja je u grupnoj fazi Evropskog prvenstva smještena u grupu upravo sa “pancerima”, a rivali će im u ubedljivo najjačoj grupi na šampionatu biti i Litvanija, Francuska, Bosna i Hercegovina i Mađarska.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Preminuo košarkaš STEVAN Jelovac u 33 godini od posljedica... (foto, video)

Portal “Sueddeutsche.de” posvetio je dosta pažnje ponašanju LUKE Dončića uoči utakmice sa Njemcima, istakavši da je radost koju je osjećao noć prije meča nestala kada su ga čuvali Vejler- Beb, defenzivni specijalista u Euroligi, kao i krilo Orlando Medžika Franc Vagner. Luka DOnčić FOTO: Shutterstock

Kako je istakao pomenuti njemački portal, reprezentativci Slovenije i Njemačke bili su smešteni u istom hotelu, a Luka Dončić je uoči meča odlučio da se povuče iz gužve.

– Veče uoči utakmice proveo je veoma opušteno. Sjedeo je daleko od gužve, kartao se, pio Kolu i pušio cigarete- pišu nemački novinari, čiji je tekst odjeknuo i u Americi…

Bonus video: Germany vs Slovenia Full Game Highlights FIBA World Cup 2023 Qualifiers | 28.08.2022 (Luka Doncic)

Čitaj još:   NIKOLA Rakočević: DPS potpisao sporazum, ali u popisu neće učestvovati, dok se svi uslovi ne ispune... (foto)

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more