IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIĆE GUSTO: ”Psiho Aca”, ”zli Prle” i ”nedostojni” u konkurenciji za NESOJA GODINE! (foto)

Kako je bilo i očekivano tri imena koja su ušla u finale izbora za najvećeg nesoja pripadaju takozvanom neočetničko- genocidnom političko- ideološkom korpusu poznatom pod nazivom ”srpski svet”.

Iako je do kraja godine ostalo tri i po mjeseca, čini se da smo već dobili kandidate koji su ušli u najuži izbor za NESOJA GODINE. Kako je bilo i očekivano tri imena koja su ušla u finale izbora za najvećeg nesoja pripadaju takozvanom neočetničko-genocidnom političko-ideološkom korpusu poznatom pod nazivom ”srpski svet”.

To su – srpski diktator Aleksandar Vučić, javnosti poznati kao ”Psiho Aca”, trenutni šef svetosavske sekte (SS) Prvoslav Perić– ”zli Prle” i direktor crnogorske filijale SS Jovan Joanikije Mićović– ”nedostojni”.

Ovom prilikom podsjećamo na izjave koji su ovu trojicu zaista ortodoksnih izroda, lansirali u najuži izbor za laskavu titulu ”NESOJ GODINE”.

Psiho Aca– paćenik za Crnom Gorom

Psihički labilni srpski diktator Vučić u srijedu je odgovarajući na pitanja poslanika u Skupštini Srbije podsjetio na “neuspjehe” te države u prethodnom periodu, a kako je kazao jedan od njih je i raspad zajedničke države Crne Gore i Srbije.

On je rekao da je od 2000. godine počeo raspad državne zajednice sa Crnom Gorom, da bi 2006. godine Crna Gora donijela odluku da postane nezavisna zemlja, “djelimično i našim javašlukom”.

“Zahvaljujući našem javašluku i neradu Crna Gora je 2006. donela odluku o nezavisnosti”, kazao je Vučić.

Čitaj još:   ADNAN Prekić: NEMA RAZLIKE IZMEĐU STAVOVA VULINA, TABLOIDA i OPOZICIJE PREMA CRNOJ GORI...

Psiho Aca, osvjedočeni NESOJ je ovim dokazao da je patološki slučaj, nosilac genocidne, ratnohuškačke politike koji Crnu Goru gleda samo kao ”izgubljenu srpsku teritoriju”. Da Crna Gora nije članica NATO- a, ovaj izrod, bulumenta srbonacista i izdajnika koji ga podržavaju, bi vjerovatno krenuli u ”specijalnu operaciju” protiv Crne Gore.

Prle ”Zlo”– DOSTOJAN  ratnohuškačke tradicije njegove sekte!

Kada govorimo o genocidu i ratnohuškanju, ne možemo da zaobiđemo svetosavsku sektu (SS) i njenog trenutnog šefa Porfirija Perića koji se svojim obraćanjem na otvaranju početka radova na izgradnji dionice autoputa Rača-Bijeljina u četvrtak učvrstio kao jedan od favorita za NESOJA GODINE.

Porfirije je istakao da su državne granice “promjenljiva kategorija”.

“Svi znamo da su se kroz istoriju granice država i mjesta obitavanja našeg naroda mijenjale, a nismo sigurni da se u istoriji u kojoj je sve relativno neće mijenjati i ubuduće”, kazao je poglavar SS.

Jasno je da je ovdje, u skladu sa tradicijom svoje zločinačke sekte, pozivao na novi rat u regionu.

Jovan ”Nedostojni”– ”kapelskolovćenski brav”

Lider crnogorske filijale svetosavske sekte (SS) takozvane SPC Jovan Joanikije Mićović– Nedostojni opet je u četvrtak u stilu nižerangiranog demona u transu, ponavljao suludu priču o ”ustašama” i vraćanju Njegoševe kapele na Lovćen.

Kako je objavljeno na sajtu crnogorske ćelije SS, kodnog naziva Mitropolija crnogorsko-primorska, nedostojni Jovan je govorio o ”nečistom i zlokobnom spoju ustašluka i komunizma koji je odgovoran za rušenje kapele na Lovćenu”.

Čitaj još:   USRED LJETA U Sloveniji pao snijeg: Na Kredarici poslije 15 sati izmjeren samo jedan stepen C... (foto)

Poručio je kako je “Crna Gora po nalogu Josipa Broza Tita prihvatila zli projekat da pogazi Njegošev amanet i lovćensku kapelu”.

Ovakva izjava, kako je u narodu postao poznat, ”lovćenskokapelskog brava”, je doprinijela da se nađe u najužem izboru za NESOJA GODINE.

Konkurencija je zaista jaka, ko će pobijediti ne zna se, ali biće gusto.

U.P.A.

izvor: aktuelno.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more