IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Krvava porodična drama: UBIO ŽENU PRED ĆERKOM I UNUCIMA, RANIO ZETA, PA PRESUDIO…

Muškarac, za kog švajcarski mediji navode da je porijeklom iz Srbije (57), ubio je svoju suprugu (54), teško ranio zeta (36), pa presudio sebi posle svađe u porodičnoj kući u naselju Elsau u predgrađu Ciriha.

Kako prenose švajcarski portali, zločin se dogodio 8. septembra, a njemu su prisustvovale ćerka i unuci Srbina.

– Oko 21 sat uveče začuli smo vriske, a potom i nekoliko pucnjeva. Nismo znali šta se dešava, ali sigurno je ispaljeno 4 ili 5 hitaca, videli smo da je policija došla oko kuće – kažu komšije para za Blick.

Pucnjava

Ispostavilo se da je muškarac najpre ubio ženu, ranio zeta, a kada je video šta je uradio, pucao je u sebe. Hitna pomoć prevezla je dvojicu povređenih muškaraca do bolnice, gde je zet operisan, a napadač je preminuo.

– Duboko smo tužni i u šoku. Nije bilo svađe tog dana, svi smo bili u kući, zajedno smo provodili vreme, sve je bilo u redu. Ne mogu da objasnim šta se dogodilo, naš otac mora da je izgubio razum. Izgubili smo svoje najmilije, a bili smo srećna porodica – rekla je za 20minuten.ch druga ćerka bračnog para.

Čitaj još:   ČEDA JOVANOVIĆ NA UDARU RATNOG ZLOČINCA ŠEŠELJA ZBOG ODBRANE BiH: "Kao veliki izdajnik srpskog naroda..."

Ćerka van sebe

Kako je objasnila, roditelji, sestra, zet i dvoje dece živeli su zajedno u porodičnoj kući.

– Zet je pukom srećom, uprkos tome što je bio ranjen, uspeo da izvede moju sestru i decu iz kuće na bezbedno, kada je tata zapuicao. On se posle toga sakrio u sobi. Još uvek je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Neutešni smo, u šoku, možda ćemo jednog dana uspeti da shvatimo šta se dogodilo – priča ćerka.

izvor: kurir.rs