IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADVOKAT PORODICE ZVICER: Moj klijent je živ, nije ubijen ni upucan?! (foto, video)

Nakon nezvaničnih saznanja da je nešto posle 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer koji je te navode demantovao…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 01. X- 01 34… ADVOKAT PORODICE ZVICER: Moj klijent je živ, nije ubijen ni upucan?! (foto, video)

POSLIJE nezvaničnih saznanja da je večeras nešto posle 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer koji je te navode demantovao.

– Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ- rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

PodsJetimo, u Panami je navodno ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer. Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini čak i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije.

Čitaj još:   PROFESOR IZ PAKLA, SERIJSKI SILOVATELJ MIKA, BIO JE ČLAN ARKANOVE STRANKE!!!

Crnogorski bezbJednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera. Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom “Jai”. Nije jasno da li su slučajevi povezani.

Inače Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu…

BONUS VIDEO- UBIJEN RADOJE ZVICER, Likvidirali ga u Panami: I kuću mu Znaju

IZVOR Direktno.rs

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Tek će se viđeti kakve je štetne planove Varhelji imao za Crnu Goru…

Tek će se viđeti kakve je štetne planove komesar za Read more

Čitaj još:   VOŽD MILE IZ LAKTAŠA ARLAUČE, sa RTS- a: „Brisel ću, obavijestiti o Bakirovoj inicijativi, oni bi da ratuju, ali nemaju sa čim…“
Evo zašto cijeli svijet kupuje ZLATO… (foto, video)

Zlato je nerijetko kroz istoriju bilo simbol moći, luksuza i blagostanja. Read more