Crna Gora

ZNALI SE Ko je pustio informaciju da je Zvicer ubijen: Kriju se dva scenarija… (foto, video)

Informacija da je vođa kavačkog klana Radoje Zvicer ubijen u Panami 30. septembra raširila se u srpskim medijima, dok u panamskim još uvijek nije bilo čak ni vijesti o pucnjavi…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 04. X- 09: 34…  ZNALI SE Ko je pustio informaciju da je Zvicer ubijen: Kriju se dva scenarija… (foto, video)

Dok je i dalje prava misterija šta se desilo i da li je zaista Zvicer u Panami, sumnja se da je vijest o smrti ozloglašenog vođe kavčana pustio upravo škaljarski klan.

Prava je enigma šta se desilo u Panami, a prema trenutnim informacijama, vođa kavčana Zvicer je živ i njegov opis ne odgovara ranjenim muškarcima iz vatrenog obračuna, koji se dogodio prošle nedjelje u Južnoj Americi. Misterija je odakle je uopšte potekla informacija, a izvjesno je da se ona munjevitom brzinom širila i to, mahom, po društvenim mrežama, odnosno nalozima koji su bliski škaljarskog klanu.

Naime, prvobitna vijest o likvidaciji Zvicera pronijela se na društvenoj mreži Tiktok i to na profilima koji se bave dešavanjima u crnogorskom podzemlju.

Nedugo zatim, rođaci Balše Đuranovića, navodnog kuma ubijenog vođe škaljaraca Jovana Vukotića, objavljivali su snimke slavlja poslije vijesti o ubistvu vođe kavčana.

Jedan od Đuranovića je prvo napisao: „Slavimo, slavimo ovaj divan dan!“

Potom je objavio isječak iz medija o ubistvu Zvicera uz komentar: „Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju!“

Izvjesno je da su škaljarci nedavno pretrpjeli žestok udarac ubistvom vođe grupe Jovana Vukotića, pa se postavlja pitanje da li su možda upravo oni pustili vijest o tome da je ubijen Zvicer, i to kako bi suparničkoj grupi pokazali da su i dalje u igri.

Sa druge strane, ne isključuje se ni mogućnost da je informaciju o ubistvu kavčana plasirao kavački klan i to kako bi zavarali trag o tome gdje se stvarno krije Zvicer.

Radoje Zvicer mjesecima se nalazi u bjekstvu i za njim je raspisana međunarodna potjernica.

Čak ni Zvicerova porodica, odnosno ćerke i supruga, nisu se oglašavale o navodnoj likvidaciji, niti su demantovale navode.

Štaviše, objavljivale su misteriozne slike i snimke i na taj način dodatno produbile pitanje o tome šta se dogodilo u Panami i da li je vođa kavčana zaista tamo.

„Majkica“, napisala je Vanja na snimku gdje su nasmijane dok je majka Tamara grli i ljubi u obraz.

Takođe, u vrijeme kada je vijest tek isplivala u javnost, Iva Zvicer je ubrzo nakon toga objavila video snimak kako se vozi u autu, dok u pozadini ide muzika.

Dva napada u Panami

I dok se još uvijek sumnjalo da je Zvicer ubijen, panamske vijesti su obavijestile javnost o dva napada koja su se dogodila.

Najprije su objavili da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sjedio u bijelom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak „Jai“ i ubijen je u sačekuši.

U drugom slučaju, dva muškarca su upucana dok su bili u taksiju, a za jednog od njih se sumnjalo da je bio Radoje Zvicer.

„Na muškarce je pucano dok su se vozili taksijem i to u jednoj od glavnih ulica. Na ulici je bilo mnogo očevidaca. Ranjeni muškarci prebačeni su u bolnicu „Sveti Migel Arhanđel“. Jedan od povređenih je prikazao sliku moždane smrti, dok je stanje drugog upucanog nepoznato“, naveli su panamski mediji.

Incident se dogodio u gotovo identično vrijeme kada je navodno ubijen i Zvicer.

Južna Amerika je već godinama unazad poznata kao utočište za bjegunce sa ovih prostora, a da je Radoje Zvicer jedan od njih spekulisalo se i ranije u prošlosti. Upravo Panama je često bilo dovođena u vezu sa bjeguncima sa područja Srbije i Crne Gore.

Između ostalog, sumnjalo se i da se Darko Šarić, prije predaje srpskim vlastima 2014. godine, krio baš u Panami.

BONUS VIDEO: Mediji objavili da je u Panami ubijen vođa Kovačkog klana Radoje Zvicer…

IZVOR CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan premoren,…

9 sati ago

DEBAKL MILOJKA Spajića i njegove Vlade: Uuzalud se brukali i pokušavali da se opravdaju pred “srpskim svetom” i njegovim aparatčicima u Crnoj Gori… (foto, video)

Objavljen tekst Rezolucije o Srebenici, nijesu uvršteni amandmani Crne Gore... U Rezoluciji, međutim, nema amandmana koje…

9 sati ago

Najveći problem parlamentarne demokratije u Bijelom Polju su PETAR Smolović i ERNADA Suljević… (foto)

Jučerašnjim saopštenjem DPS- a i satelita, lokalna vlast u Bijelom Polju nije pokazala ništa drugo…

9 sati ago

DPS: Ko je upalio mrak u Zeti? (foto)

Opština Zeta ne slavi 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore jer vlast u Zeti duboko…

9 sati ago

ŠOK SNIMAK SA ISPITIVANJA ATENTATORA NA ROBERTA FICAŠOK: Otkrio policajcima, zašto je pucao, na slovačkog premijera… (foto, video)

Objavljena je snimka atentatora na slovačkog premijera Roberta Fica u kojem je rekao zašto je…

10 sati ago

MINISTRICA OBRAZOVANJA U KANTONU SARAJEVO PONIŽAVA UMJETNIKA, MAESTRA MEHMEDA BAJRAKTAREVIĆA… (foto)

Iako maestro MB ima 67 godina života i 42 godine staža Ministarstvo obrazovanja neće da…

11 sati ago

This website uses cookies.