IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Minibus se survao s 30 metara visine: Penzioneri krenuli na izlet, otkriveni jezivi detalji smrti… (foto)

Jedna osoba je stradala, dok je 17 teže i lakše povređeno u nesreći, kada je došlo do prevrtanja minibusa koji je prevozio penzionere na izlet. Kako saznajemo, autobus je sleteo niz liticu sa visine od oko 30 metara, a u vozilu su se nalazile žene koje se bave ručnim radom…

VALJEVO: Srbija, Crna Hronika vijesti, nedelja, 16- X- 11: 24… Minibus se survao s 30 metara visine: Penzioneri krenuli na izlet, otkriveni jezivi detalji smrti… (foto)

Kako saznajemo, za volanom minibusa nalazio se 63- godišnji vozač iz Osječine. Još uvijek se utvrđuje pod kojim se okolnostima nesreća dogodila, a ono što je izvesno jeste da je vozač u jednom trenutku izašao iz minibusa i tada je vozilo krenulo unazad.

Foto:Dejan Davidović/Nova.rs

Prilikom prevrtanja, ženi, koja je poginula, smrskana joj je glavu.

Penzioneri koji su se nalazili u vozilu krenuli su iz Osečine na izlet. Mahom je riječ o ženama koje se bave ručnim radom i članice su Udruženja žena iz tog mjesta. One su, u organizaciji Udruženja penzionera, krenule na Divčibare i u obilazak manastira u okolini Valjeva.

Čitaj još:   NEVIĐENA DRAMA: Pokušaj državnog udara, hapšenja kraljevske porodice i mlađeg kraljevog brata…(foto)

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 9: 50 časova kada je minibus, koji je prevozio penzionere iz Osečine i okolnih sela, sleteo niz liticu kod brane Stubo Rovni na putu Valjevo– Bajina Bašta.

Foto:Dejan Davidović/Nova.rs

Prema prvim informacijama jedna žena je stradala i njen identitet zasad nije poznat, dok je 17 putnika povređeno i trenutno im se ukazuje ljekarska pomoć u Urgentnom centru Opšte bolnice u Valjevu.

Još uvijek se utvrđuje stepen povreda.

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more