IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KU KA LA TI MAJKA… DRITAN kao treći sin Novakovog oca: Šta ćemo još čuti… (foto, video)

Lidera GP URA Dritana Abazovića njegovi partijski drugovi su počeli da veličaju i po tome kako ga dočekuju u Beogradu.

Tako je bilo sinoć na predizbonoj konvenciji GP URA u Podgorici, kada ga je je jdan od “političkih drugova” nahvalio rekavši da ga “je otac Novaka Đokovića” nedavno u Beogradu dočekao kao da mu je treći sin.

“…koji ga je zagrlio kao da je Dritan treći sin Novakovog oca. Kao da je Dritan osvojio Vimbldon, kao da je Dritan teniser, a ne političar”.

O tome koliko je Abazović omiljen u Beogradu, svojevremo je dosta kazao akademik SANU Matija Bećković, koji je početkom septembra 2020. kada je promijenjena vlast u Crnoj Gori, kazao “da kad bi Dritan Abazović, lider koalicije URA sutra stigao u Beograd „nosila bi ga srpska omladina na rukama“.

Čitaj još:   Još jedna poruka EU: Većina ambasadora preskočili Abazovićev prijem... (foto, video)

Abazović je tokom kampanje za parlamentarne izbore dobio i nadimak “albanski četnik”. Nakon smjene vlasti, on je medijima kazao da je albanski četnik opis svih onih koji se beskompromisno bore protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Sada mi je taj opis čak i simpatičan. Spojeno je nespojivo i to je najbolji pokazatelj da je Crna Gora država puna kontrasta. Takva je i naša priroda ali i naši ljudi”, rekao je tada Abazović.

BONUS VIDEO: Konvencija u Podgorici

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more